10 січ. 2023 17:38

Останнє оновлення  
24 січ. 2024 17:47
Суспільство
0

372

0

Вінницька майстриня створила рюкзак у вигляді кота для німецького стиліста, який активно підтримує Україну

Вінницька майстриня створила рюкзак у вигляді кота для німецького стиліста, який активно підтримує Україну

Майстриня розповідає, що виготовляла кота для Франка Пітера Вайлда два тижні


Вінницька майстриня створила рюкзак у вигляді кота для німецького стиліста, який активно підтримує Україну


Вінничанка Наталія Степанюк створює ексклюзивні речі за технікою валяння з вовни. Особливою родзинкою є наплічники у вигляді котів. Один з таких рюкзаків нещодавно поїхав до німецького стиліста Франка Пітера Вайлда, який активно підтримує Україну.

Німецький стиліст та дизайнер Франк Пітер Вайлд відомий своїми ліфтолуками із українською символікою, які він від початку російського вторгнення на територію України щодня виставляє в Instagram. Так чоловік хоче підтримати українців. Його фотографії щодня збирають кілька тисяч уподобань, а за самим профілем у соціальній мережі слідкує більше 100 тисяч чоловік.

Вінницька майстриня створила рюкзак у вигляді кота для німецького стиліста, який активно підтримує Україну

«Якось в новинах побачила такого епатажного та цікавого чоловіка, який фотографується в ліфті з українською символікою. Він мені так сподобався, дуже цікава особистість. Я знайшла його сторінку в Instagram, вирішила написати Франку в особисті, подякувала йому за підтримку України і запитала, що спонукає його щодня фотографуватися в ліфті з нашою символікою. Чесно, я не думала, що він мені відповість, маючи таку велику кількість підписок. Але за кілька годин Франк мені написав: «Як можна не любити Україну?». Так я вирішила йому зробити подарунок з України – подарувати наплічника-кота», – каже Вінниця.info Наталія Степанюк.

Майстриня розповідає, що виготовляла кота для Франка Пітера Вайлда два тижні. За бажанням стиліста, Наталія зробила котові зелені очі та пов’язала на шию рожевий шарф.

Вінницька майстриня створила рюкзак у вигляді кота для німецького стиліста, який активно підтримує Україну - фото 2

Посилка до Німеччини йшла майже місяць.

«Коли кіт приїхав до Німеччини, я побачила фото в Instagram, де Франк разом з ним у ліфті. Він назвав кота Павлом. Тепер ми спілкуємося, Франк розповідає мені цікаві історії з життя Павла (сміється – ред.), що він гарно їсть, вчить німецьку мову, ходить на благодійні заходи в підтримку України та збирає на собі захопливі погляди оточуючих», – додає Наталія.

Раніше ми писали про те, що у вінницькій творчій майстерні для дітей та дорослих «Чеширський кіт», переселенцям проводять психологічний релакс. Очільниця майстерні Наталія Степанюк, запрошує до себе переселенців, а також вінничан. Саме зараз, за словами Наталії, набирається група відвідувачів. Кожен може спробувати проявити свої приховані здібності у створені різноманітних композицій із підручних матеріалів. Одна з технік – валяння вовною.

Майстриня також розфарбовує одяг травою та листям. А її чоловік роздрукував на саморобному 3D-принтері авторську валяльну машинку.

Вінницька майстриня створила рюкзак у вигляді кота для німецького стиліста, який активно підтримує Україну - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото зі сторінки Наталії Степанюк та Франка Пітера Вайлда