10 трав. 2019 10:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

99

0

Вінницька міськрада відповіла на петицію щодо будівництва спортивного майданчика на Сабарові

Вінницька міськрада відповіла на петицію щодо будівництва спортивного майданчика на Сабарові

В поточному році влаштувати спортивний майданчик для гри в міні футбол з штучним покриттям за рахунок коштів бюджету немає можливості


Вінницька міськрада відповіла на петицію щодо будівництва спортивного майданчика на Сабарові

Вінницька міська рада опублікувала відповідь на петицію вінничан, де вони просили створити спортивний майданчик зі штучним покриттям у мікрорайоні Сабарів. В міськраді повідомили, що в поточному році влаштувати спортивний майданчик для гри в міні футбол з штучним покриттям по вул. Прибузькій за рахунок коштів бюджету Вінницької міської ОТГ немає можливості.

«Представниками департаменту міського господарства, проектної організації ТОВ «Водпроект», в.о. голови комітету мікрорайону «Сабарів» Мельник В.В. була проведена зустріч з Вами на території по вул. Прибузькій, де знаходиться існуючий спортивний майданчик. В ході розмови з Вами було з’ясовано, що на зазначеній території пропонується влаштувати сучасний спортивний майданчик для гри в міні футбол з штучним покриттям.

Однак, за результатами обстеження встановлено, що, вказана земельна ділянка знаходиться в межах прибережної захисної смуги р. Південний Буг в зоні ймовірних підтоплень, тому, першочергово, необхідно виконати комплекс заходів з інженерного захисту території, що потребує значних капіталовкладень. В поточному році видатками бюджету Вінницької міської ОТГ кошти на ці цілі не передбачені. Враховуючи вищевикладене, нажаль, влаштувати в поточному році спортивний майданчик для гри в міні футбол з штучним покриттям по вул. Прибузькій за рахунок коштів бюджету Вінницької міської ОТГ немає можливості.

Крім того, спортивний майданчик для гри в міні футбол з штучним покриттям потребує в подальшому належного утримання, обслуговування та експлуатації, про що Вам роз’яснено. Тому, всі пропозиції, що стосуються влаштування дитячих та спортивних майданчиків, на території мікрорайону, де ви мешкаєте, Вам необхідно узгоджувати з комітетом мікрорайону «Сабарів» та з Асоціацією органів самоорганізації населення м. Вінниці», – йдеться у відповіді міськради.

Вінниця.info