31 лип. 2019 17:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

55

0

Вінницька міськрада відповіла на петицію щодо зменшення вартості проїзду в транспорті для студентів

Вінницька міськрада відповіла на петицію щодо зменшення вартості проїзду в транспорті для студентів

Для зменшення вартості проїзду в транспорті для студентів та учнів немає можливості


Вінницька міськрада відповіла на петицію щодо зменшення вартості проїзду в транспорті для студентів

Вінницька міська рада опублікувала відповідь на петицію, у якійсь вінничани просили зменшити вартість проїзду в громадському транспорті для студентів та учнів за наявністю відповідного квитка. У міськраді відповіли, що вартість проїзних квитків для зазначених категорій є максимально низькою, тому для зменшення вартості проїзду в транспорті для студентів та учнів немає можливості.

«Відповідно до рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради від 16.08.2018 р. №1739 «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів та вартості місячних проїзних квитків у міському авто- електротранспорті в м. Вінниці» затверджено вартість місячних проїзних квитків для студентів навчальних закладів I-V рівнів акредитації та учнів професійно-технічних навчальних закладів денної форми навчання та для учнів загальноосвітніх шкіл денної форми навчання. Тарифи на вартість місячних проїзних квитків перед затвердженням пройшли громадські слухання.

Одночасно повідомляємо, що вартість місячних проїзних квитків в громадському транспорті є максимально низькою.

На сьогоднішній день вартість проїзду в електротранспорті становить 4,00 грн., в автобусних маршрутах загального користування в звичайному режимі руху – 5 грн., в автобусних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі – 5, 6, та 8 грн.

Разом з тим повідомляємо, що відповідно до п. 2.4 укладених договорів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі м. Вінниці, перевізник перевозить учнів 1-6 класів до школи та зі школи протягом навчального року за 50% вартості проїзду.

Враховуючи вищезазначене, для зменшення вартості проїзду в громадському транспорті для студентів та учнів навчальних закладів денної форми навчання, немає можливості», – йдеться у відповіді.

Вінниця.info