13 лют. 2019 13:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

136

0

Вінницька міськрада візьме на себе зарплатні борги дитячого санаторію, що на Старому місті

Вінницька міськрада візьме на себе зарплатні борги дитячого санаторію, що на Старому місті

Підготували проект рішення, яким хочуть визнати Дитячий санаторій ім. М. М. Коцюбинського таким що має суспільну цінність для Вінницької громади


Вінницька міськрада візьме на себе зарплатні борги дитячого санаторію, що на Старому місті

До сесії Вінницької міської ради, яка відбудеться 22 лютого, підготували проект рішення, яким хочуть визнати Дитячий санаторій ім. М. М. Коцюбинського таким що має суспільну цінність для Вінницької громади. Також в мерії звертатимуться до суду аби закрити провадження у справі про банкрутство закладу, а борги по зарплаті планують погасити за рахунок міського бюджету.

Проект рішення опубліковано на сайті міськради.

«1. Визнати Дочірнє Підприємство «Дитячий санаторій ім. М. М. Коцюбинського» закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» таким, що має суспільну цінність для Вінницької міської об’єднаної територіальної громади.

2. Взяти на себе гарантії задоволення вимог кредиторів в частині погашення заборгованості із виплати заробітної плати працівникам ДП «Дитячий санаторій ім. М. М. Коцюбинського» закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця».

3. Звернутись до Господарського суду Вінницької області з клопотанням про незастосування до ДП «Дитячий санаторій ім. М.М. Коцюбинського» закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» передбачених Законом України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» процедур та закрити провадження у справі про банкрутство.

4. Виконавчому комітету міської ради спільно з департаментом фінансів міської ради надати пропозиції виконавчому комітету та міській раді щодо внесення змін до бюджету Вінницької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік та передбачення у бюджеті видатків на фінансування заходів, передбачених пунктом 2 даного рішення», - зазначено в документі.

Нагадаємо, в лютому 2017 року Уряд прийняв рішення про передачу з державної у комунальну власність Вінниці будівель і споруд по вулиці Маяковського, 247, аби в місті створити дитячий оздоровчий центр. За даною адресою знаходиться «Дитячий санаторій ім. М.М. Коцюбинського».

Вiнниця.info