16 листоп. 2020 11:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Спорт
0

66

0

Вінницька «Нива» перемогла столичний «Рубікон» та випередила львівські «Карпати» в турнірній таблиці

Вінницька «Нива» перемогла столичний «Рубікон» та випередила львівські «Карпати» в турнірній таблиці

Завдяки перемозі, на рахунку клубу 6 очок, завдяки чому команда випереджає «Карпати» і порівнялася з резервом оболонців.


Вінницька «Нива» перемогла столичний «Рубікон» та випередила львівські «Карпати» в турнірній таблиці

14 листопада на стадіоні у Вінниці футболісти «Ниви» перемогли суперників зі столиці, ФК «Рубікон», з рахунком 2:1. Це вже друга перемога вінницького клубу в чемпіонаті України (друга ліга). В результаті перемоги, «Нива» має на рахунку шість очок, завдяки чому випереджає львівські «Карпати» в турнірній таблиці.

Про це повідомляють в пресслужбі футбольного клубу «Нива».

Як розповідають в пресслужбі, матч впевненіше розпочали саме вінничани. Зі штрафного перевірив воротаря «Рубікону» захисник Борячук. Майборода зумів відбити. А ось біля протилежних воріт було боляче голкіперу «Ниви» Карабіну, в якого врізався форвард Тищенко – це був фол в атаці.

Попри те, що в цілому активніше грали господарі, саме «Рубікон» відкрив рахунок. Глущук з глибини поля перевів м’яч на правий фланг, Тищенко прострілив на Шутенка, який по дузі від кута воротарського закинув м’яч у дальній кут правою ногою – 0:1.

До перерви «Нива» була близька до того, щоб не тільки відігратися, а й вийти вперед. Але це при зразковій реалізації. А за фактом чудовий удар Громока потягнув в стрибку воротар Майборода, а коли бив Федорук після прострілу Сербула – під м’яч знову підвернувся голкіпер.

Зате незабаром після перерви все склалося. Спритно зіграв Підопригора, який протягнув м’яч уздовж лінії штрафної і залишив його Костюку. А вже той чітким низовим ударом «упакував» шкіряного в ціль – 1:1.

А слідом – ще одна погана подія для гостей. На чужій половині Зарічнюк жорстко пішов проти захисника Федорука, і рефері за цей стик показав йому жовту, а слідом – і червону картку.

Чисельну перевагу «Нива» спробувала реалізувати відразу ж. Постійна напруга, в якій вінничани намагалися тримати оборону «Рубікону», призвела до другого голу. Переклад м’яча з правого флангу на лівий, Костюк дотепно закинув в центр, і Денис Громок ударом зльоту змусив воротаря «вигрібати» м’яч з сітки – 2:1.

У кінцівці Калітов міг навіть забивати третій м’яч, але разом зі стінкою перекинув і ворота. В результаті ‒ шість очок у «Ниви», вона обходить «Карпати» (Львів) і порівнюється з резервом оболонців.

Вінницька «Нива» перемогла столичний «Рубікон» та випередила львівські «Карпати» в турнірній таблиці

Вінницька «Нива» перемогла столичний «Рубікон» та випередила львівські «Карпати» в турнірній таблиці - фото 2

Вінницька «Нива» перемогла столичний «Рубікон» та випередила львівські «Карпати» в турнірній таблиці - фото 3

Вінницька «Нива» перемогла столичний «Рубікон» та випередила львівські «Карпати» в турнірній таблиці - фото 4

Вінницька «Нива» перемогла столичний «Рубікон» та випередила львівські «Карпати» в турнірній таблиці - фото 5

Нагадаємо, вінницька «Нива» вперше за 16 років зіграє в 1/8 фіналу Кубку України. Противниками команди виступлять футболісти ФК «Колос» з Ковалівки. Матч має відбутись 2 грудня у Вінниці.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото ‒ пресслужби «Ниви»