29 квіт. 2019 08:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Спорт
0

60

0

Вінницька «Нива» приймає «Буковину». Гра відбудеться на Центральному стадіоні

Вінницька «Нива» приймає «Буковину». Гра відбудеться на Центральному стадіоні

Вінницька «Нива» приймає чернівецьку «Буковину» 1 травня


Вінницька «Нива» приймає «Буковину». Гра відбудеться на Центральному стадіоні

1 травня в матчі 23 туру чемпіонату України з футболу у Другій лізі вінницька «Нива» зустрінеться зі своїм давнім суперником – «Буковиною» з Чернівців. Уперше в 2019 році вінницький колектив прийматиме своїх опонентів на Центральному міському стадіоні. Гра почнеться о 15.00 годині.

Про це Вiнниця.info повідомляє прес-служба ФК «Нива».

Матч першого кола у Вінниці проходив у запеклій боротьбі й завершився драматичною перемогою вінничан – 2:1. У тій зустрічі було призначено три пенальті, один з яких реалізував чернівчанин Антон Батрак. Вінничанин Володимир Савошко зрівняв рахунок наприкінці гри й саме він, як штатний пенальтист «Ниви», виконував ще два одинадцятиметрових удари у матчі. Проте реалізував лише другий з них, на третій доданій до основного часу хвилині. І саме цей гол став переможним для вінницької команди!

Друга в цьому сезоні зустріч «Ниви» й «Буковини» відбулася у Чернівцях і склалася напрочуд вдало для гостей з Вінниччини. Матч завершився легкою перемогою вінницької команди з рахунком 4:0 (відзначилися П.Федосов, В.Савошко (знову з пенальті!), В.Найко та М.Шестаков). Жодного з авторів голів уже немає у складі «Ниви». Водночас А.Батрак продовжує успішно виступати за «Буковину» (він, до речі, кілька років тому встиг пограти і за клуб з Вінниці).

Вінницька «Нива» приймає «Буковину». Гра відбудеться на Центральному стадіоні

На матчі у середу працюватиме наступний склад суддівської бригади:

  • Головний арбітр — Лапко С.Р. (Львів)
  • Асистенти арбітра — Кравченко Ю.С. (Львів), Галинець В.В. (Рівне)
  • Четвертий арбітр — Кисельов П.В. (Жмеринка)
  • Спостерігач арбітражу / делегат ФФУ — Троцюк О.П. (Луцьк)

Головний суддя, 27-річний Степан Лапко, в якості головного арбітра почав обслуговувати зустрічі команд Другої ліги з 2018 року, а з поточного року працює і у Першому дивізіоні. Водночас матчі за участю «Ниви» з Вінниці він поки не проводив.

Вінницька «Нива» приймає «Буковину». Гра відбудеться на Центральному стадіоні  - фото 2

Вiнниця.info, фото - прес-служби ФК «Нива»