19 лют. 2021 09:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Спорт
0

115

0

Вінницька «Нива» вдома переграла житомирське «Полісся»

Вінницька «Нива» вдома переграла житомирське «Полісся»

Це перша перемога «оновленого» вінницького футбольного клубу


Вінницька «Нива» вдома переграла житомирське «Полісся»

18 лютого на стадіоні у Вінниці футболісти «Ниви» перемогли суперників з Житомира, ФК «Полісся», з рахунком 2:0. Контрольна гра тривала 4 тайми, по 30 хвилин кожен. Це перша перемога «оновленого» вінницького футбольного клубу.

Про це повідомляють в пресслужбі футбольного клубу «Нива».

До 90 хвилини вінничани грали в такому основному складі: Карабін (в), Хохлов, Калітов, Сербул, Підгаєцький (Петрук), Зеленевич, Кучер, Бондар, Т. Брижчук, (Федорук), Громок (Осмоловський), Браславський. На початку першого з таймів вихід сам-на-сам використав Ярослав Браславський, а на початку другого рахунок подвоїв Денис Громок.

На четвертий тайм переважно вийшов молодіжний склад: Гурідов (в), Петрук, Федорук, Осмоловський, Підопригора, Пранман, Овсяницький, Білик, Подкуйко, Зугравий, Івашків. Він не розгубив перевагу господарів. Отже, перша перемога оновленої «Ниви» на чолі із Артуром Загорульком і Володимиром Циткіним – із рахунком 2:0 над серйозним суперником.

«Ми не зациклювалися на тому, що граємо проти команди першої ліги. Важливіше було провести хороший спаринг. Тому ми й погодилися грати із «Поліссям» навіть у такому незвичному форматі. Матч провели фактично два склади, тому він вийшов дуже корисним», – коментує Володимир Циткін.

За словами тренера, позитивний результат проти колективу із більш високого дивізіону не є випадковим.

«Наші футболісти потроху прогресують. Вони добре працюють на тренуваннях, зігруються, що й дає результат. Безумовно, перемогу допомогло здобути й те, що суперник помилявся, а ми реалізували свої гольові моменти», – додав Циткін.

Вінницька «Нива» вдома переграла житомирське «Полісся»

Вінницька «Нива» вдома переграла житомирське «Полісся»  - фото 2

Вінницька «Нива» вдома переграла житомирське «Полісся»  - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото ФТ «Нива»