27 груд. 2019 17:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

152

0

Вінницька облрада виділяє нардепу з Білої Церкви три кабінети на Соборній у Вінниці

Вінницька облрада виділяє нардепу з Білої Церкви три кабінети на Соборній у Вінниці

В центрі Вінниці буде приймальня нардепа з Київщини


Вінницька облрада виділяє нардепу з Білої Церкви три кабінети на Соборній у Вінниці

Вінницька обласна рада підготувала проект рішення, яким передбачено передати в оренду на «пільгових» умовах три приміщення на Соборній,72 під приймальню народного депутата Вадима Івченка.

«Дозволити управлінню спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області передати в оренду Управлінню справами Апарату Верховної Ради України під розміщення постійно діючої приймальні народного депутата України Івченка В.Є. приміщення №№ 209, 210, 211, загальною площею 63,9 м2, що розташовані в адмінбудинку за адресою: вул. Соборна, буд.72, м. Вінниця, з орендною ставкою 0,4, як для бюджетної організації», - зазначено в проекті рішення.

Вадим Євгенович Івченко – народний депутат від партії «Батьківщина», член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики. До Верховної Ради пройшов по списку – 24-й номер. Відповідно до поданої декларації, нардеп зареєстрований в м. Біла Церква Київської області, проживає в Києві. У Вінниці працює його помічник - Людмила Щербаківська, голова обласного осередку ВО «Батьківщина».

Інформація про помічників нардепа, які працюють за строковим договором, розміщена на сайті Верховної Ради: Кантур Володимир Володимирович, Мамаєва Олександра Олександрівна, Ніколенко Вадим Георгійович, Савченко Анна Вадимівна, Щербаківська Людмила Михайлівна.

Вiнниця.info