16 берез. 2023 17:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

535

0

Вінницька школа, яку пошкодили російські ракети, може отримати 700 тисяч на розвиток

Вінницька школа, яку пошкодили російські ракети, може отримати 700 тисяч на розвиток

Вінничани можуть долучитись до голосування щоб вінницькі освітяни вибороли перемогу


Вінницька школа, яку пошкодили російські ракети, може отримати 700 тисяч на розвиток

Комунальний заклад «Вінницький ліцей № 8» стала однією з чотирьох шкіл-учасниць, які прямо зараз борються за місце у фіналі проєкту «Змінитися за 7 місяців». Тепер заклад освіти може отримати 700 000 гривень на впровадження змін у просторі та на розвиток усієї шкільної родини. Переможця визначать шляхом голосування.

Про це Вінниця.info повідомляють організатори проекту EdCamp Ukraine.

«14 липня було пошкоджено ліцей, з того часу команда організувала навчання в одному корпусі. Нестача кабінетів – головна проблема. Трансформація спортзали в зону для ігор, ГПД, кінотеатр – ось рішення. Ліцею потрібно: переобладнати існуючу залу, наявність оргтехніки, спортінвентарю, меблів. Спортзала-трансформер – велика можливість для закладу», - зазначено в повідомленні.

Як віддати голос за вінницьку школу

  • Переходьте за покликанням на допис із голосуванням https://bit.ly/3TfXuWw
  • Обирайте реакцію «У захваті» до цієї публікації.

Голосування триває до 22 березня.

Довідка.

«Змінитися за 7 місяців» – проєкт, який дозволить переосмислити освітній простір. Фінансування, який забезпечить проєкт – тільки початок перетворень. EdCamp проконсультує шкільні колективи щодо покращення навчальних процесів та спільно вони напрацюють нову стратегію своєї школи.

EdCamp Ukraine - громадська організація, що вже сім років об’єднує освітян та допомагає їм зростати. Спільнота навколо організації налічує 40 тис осіб.

Від 2015 року ГО організовує щорічні національні (не)конференції EdCamp Ukraine, націлені на підтримку та розвиток українського освітянства, і масштабує ці події через щорічні хвилі регіональних (не)конференцій. Також організація провадить курси підвищення кваліфікації для вчительства та оперує Національною онлайн-платформою можливостей підвищення кваліфікації EdWay.

Від початку великої війни EdCamp Ukraine запровадив серію антикризових ініціатив, спрямованих на підтримку і підвищення стійкості українського освітянства.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info