19 квіт. 2022 19:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Спорт
0

190

0

Вінницька спортивна школа увійшла в п’ятірку кращих шкіл України

Вінницька спортивна школа увійшла в п’ятірку кращих шкіл України

Про такі дані рейтингу закладів фізичної культури та спорту повідомили в Міністерстві молоді та спорту України


Вінницька спортивна школа увійшла в п’ятірку кращих шкіл України

Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа №2 увійшла до п’ятірки кращих шкіл України. Про такі дані рейтингу закладів фізичної культури та спорту повідомили в Міністерстві молоді та спорту України.

За інформацією Вінницької міської ради, наразі у спортивній школі №2 культивується 6 видів спорту: веслування на байдарках та каное, веслувальний слалом, веслування на човнах «Дракон», спортивне орієнтування, тхеквондо ВТФ, радіоспорт. Для проведення навчально-тренувального процесу з веслування у школі є байдарки, каное, катери з підвісними двигунами та інший сучасний спортінвентар. На сьогодні у ДЮСШ №2 займається 280 спортсменів. В залежності від ситуації та задля безпеки дітей, тренування спортсменів проводять як у звичайному режимі, так і онлайн.

«У 2021 році Міністерство молоді та спорту України провело рейтинг серед спортивних закладів. За його підсумками міська дитячо-юнацька спортивна школа №2 увійшла в п’ятірку кращих шкіл України з 1280 шкіл нашої держави, набравши понад сто тисяч очок. Ця спортивна школа досягла вагомих успіхів. Вона культивує як олімпійські види спорту, так і неолімпійські. Має чудові спортивні традиції. Такі здобутки зумовлені покращенням спортивної інфраструктури у місті в цілому та у цій спортивній школі зокрема. Вже багато років в міських ДЮСШ високі спортивні результати на рівні чемпіонатів Світу та Європи. Дуже приємно, що наші спортивні заклади оцінюють на високому рівні. Для нас це мотивація працювати та розвиватись далі», – зазначає голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергій Краєвський.

Загалом комітету по фізичній культурі та спорту міської ради підпорядковано 7 спортивних шкіл Вінниці. Вони впродовж останніх років традиційно займають провідні позиції у Всеукраїнських рейтингах.

Вінницька спортивна школа увійшла в п’ятірку кращих шкіл України

Вінницька спортивна школа увійшла в п’ятірку кращих шкіл України - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото ВМР