3 листоп. 2020 15:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Здоров‎’‎я
0

102

0

Вінницькі медики ковідних бригад отримали муніципальні надбавки за жовтень

Вінницькі медики ковідних бригад отримали муніципальні надбавки за жовтень

У Вінниці медики ковідних бригад отримали перші муніципальні надбавки за жовтень


 Вінницькі медики ковідних бригад отримали муніципальні надбавки за жовтень

У Вінниці медики ковідних бригад отримали перші муніципальні надбавки за жовтень. Лікарі отримали по 15 тисяч гривень, медсестри по 10 тисяч гривень, а молодший медперсонал – 8 тисяч гривень.

Про це у Фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов.

«Ми вирішили додатково підтримати тих, хто безпосередньо лікує хворих з COVID-19 у стаціонарах міських закладів. Також надали премії і працівникам кафедри інфекційних хвороб нашого медичного університету ім. М. І. Пирогова. Упевнений, що це – правильне рішення. Майже щодня в країні фіксують «антирекорди» по захворюваності. І тільки разом з професійною командою медиків ми можемо долати ці виклики», – пише мер.

Підвищені спецнадбавки – це додатковий стимул для спеціалістів переходити на роботу у ковідні команди. Вже долучаються медики не тільки з інших медзакладів, а з інших міст.

Нагадаємо, у лікарні Вінниці продовжують закуповувати додаткове обладнання. Партію ліжок, апаратів штучної вентиляції легень, комплектів обладнання для проведення дослідження ІФА – уже придбали для лікарень №1 та №3, а також для пологових будинків №1 та №2.

Станом на ранок 3 листопада на Вінниччині зафіксували 307 нових випадків захворювання на коронавірус за добу (02.11 було 214). Від ускладнень померли 5 людей.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info.