31 берез. 2020 11:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

186

0

Вінницькі ресторатори допомагають лікарям, поліції і незахищеним верствам населення під час епідемії коронавірусу

Вінницькі ресторатори допомагають лікарям, поліції і незахищеним верствам населення під час епідемії коронавірусу

Мережа ресторанів («Georgian Factory», «Лезгінка», «АССА», «Батискаф», «Red Zeppelin») та суші-бар «Yama» почали безкоштовну доставку їжі лікарям та поліцейським


Вінницькі ресторатори допомагають лікарям, поліції і незахищеним верствам населення під час епідемії коронавірусу

Від початку поширення хвороби на території України та введення карантину ресторани, кафе, їдальні, бари, спортзали та басейни міста закрили. Деякі підприємці підлаштовуються під ситуацію, організовуючи доставку їжі, а тренери ‒ онлайн-заняття. В умовах, коли «на передовій» в боротьбі із захворюванням опинилися медики та правоохоронці, вінницькі підприємці не залишаються осторонь та влаштовують безкоштовну доставку своєї продукції в лікарні та поліцейські відділки, а також закуповують засоби індивідуального захисту. І це попри і так складні часи для їх бізнесу, коли мережі потерпають від надзвичайних збитків. А деякі тренери, тим часом, перейшли в онлайн-режим, проводячи заняття для містян, які залишаються вдома і хочуть підтримувати здоровий стан свого організму. Про кілька таких прикладів ‒ далі в матеріалі.

Мережа ресторанів

Мережа ресторанів («Georgian Factory», «Лезгінка», «АССА», «Батискаф», «Red Zeppelin») прийняла важливе рішення, що буде готувати та доставляти безкоштовно обіди та вечеріінфекціоністам у міську інфекційну лікарню по вихідних (субота та неділя). Саме тому, вони закликають всіх допомагати їм і, якщо це в рамках ваших можливостей, замовляти доставку з їх ресторанів. Цим ви зможете зробити одразу три гарні справи:

1. Допоможете мережі ресторанів «вижити» у важкий час.

2. Допоможете організації Вінниця-Даун-синдром, яка є їх другом майже 4 роки. Особливо радять замовляти для цього «сонячні» позиції із меню. Із кожного такого замовлення перечислюється 10 гривень в організацію.

3. Підтримаєте медиків, які почали бій з коронавірусом «на передовій» в інфекційній лікарні Вінниці.

Мережа ресторанів запевняє, що привозять доставку та віддають на самовивіз виключно тільки в масках і з дотриманням усіх потрібних дистанцій, також є можливість безконтактного розрахунку. Всі замовлення акційні ‒ в кожному замовленнішукайте подарунок від мережі ресторанів. Зараз на доставку та самовивіз працюють:

1. «Georgian Factory» ‒ ресторан сучасної грузинської кухні на Замості (готують по меню «Factory», «Батискафа» та «АССА»). Телефон: 096-785-98-88.

2. «Лезгінка» ‒ запальний та смачний ресторан в районі ринку «Урожай» (готує по меню «Лезгінки» та «Red Zeppelin»). Телефон: 096-844-75-44.

Доставка працює щоденно з 10.00 по 22.00. Мережа ресторанів вдячна кожному, хто замовить їжу та підтримає їх в нелегкий час.

Вінницькі ресторатори допомагають лікарям, поліції і незахищеним верствам населення під час епідемії коронавірусу

Вінницькі ресторатори допомагають лікарям, поліції і незахищеним верствам населення під час епідемії коронавірусу - фото 2

Вінницькі ресторатори допомагають лікарям, поліції і незахищеним верствам населення під час епідемії коронавірусу - фото 3

Студія розвитку здоров’я Олени Крутікової

В наш непростий час ми всі повинні підтримувати та допомагати один одному. В умовах карантину та малорухливого способу життя ‒ дуже важливо підтримувати тонус організму. Студія розвитку здоров’я Олени Крутікової проводить тренування, направлені на укріплення м’язової та кісткової маси тіла, а також зміцнення всього організму в цілому. Це і тренування по пілатесу, йозі, кросфіту, бодіфлексу, масаж-сеанси остеопатії, постановка ортезів тощо. На час карантину студія для своїх клієнтів ввела онлайн-тренування по системі Polestar Pilates або, як її ще називають, ‒ системі вправ «розумний фітнес».

Що вони пропонують:

1) групові тренування по Skype і Instagram;

2) індивідуальні тренування;

3) тренування по методу BodyflexОКСИ ‒ методу, який, окрім стрункості, ще й чудово підвищує життєвий об’єм ваших легень і підвищить ваш імунітет.

Всі тренування направлені не лише на фізичну складову вашого тіла, але ще й заспокоять ваш розум. А це дуже важливо в сьогоднішніх реаліях. Вони хочуть допомогти якомога більшій кількості клієнтів залишатись в гарному здоров’ї, бадьорими, активними, і саме тому вартість тренувань знижено.

Окрім того, щовівторка та щочетверга о 18.30 по Skype студія проводить тренування за донейшн. Це означає, що люди, які на сьогоднішній день не мають достатніх матеріальних можливостей, можуть «прийти» на тренування абсолютно безкоштовно!

Адреса: пл. Гагаріна, 2 5 поверх Універмагу.

Телефон: (097) 457-02-14.

Вінницькі ресторатори допомагають лікарям, поліції і незахищеним верствам населення під час епідемії коронавірусу - фото 4

Вінницькі ресторатори допомагають лікарям, поліції і незахищеним верствам населення під час епідемії коронавірусу - фото 5

Суші-бар «Yama» закликає всіх долучитись до флешмобу

Команда суші-бару «Yama» побувала у Вінницькій міській клінічній лікарні № 2 ШМД, де познайомилась з лікарями та медпрацівниками нашого міста, а також з тими, хто захищає та охороняє всіх нас зараз у такий непростий час, а саме з працівниками відділку поліції 4Б та службовцями на всіх блокпостах, де цілодобово стоять на варті Нацгвардія та патрульні.

Суші-бар «Yama» приготували для всіх них безкоштовні комплексні обіди. От тільки вони не лише пригостили смачними обідами, а ще й забезпечили масками та рукавичками, які зараз у дефіциті, адже розуміють, що безпека перш за все.

В такий спосіб вони вирішили підтримати людей, які також ризикують життям у боротьбі з вірусом. Вони закликають всіх небайдужих, а також своїх колег, які працюють на доставку, долучитися до флешмобу #їжадлялікарів. Адже лише висока соціальна відповідальність кожного та спільні зусилля можуть подолати будь-яку загрозу.

Вінницькі ресторатори допомагають лікарям, поліції і незахищеним верствам населення під час епідемії коронавірусу - фото 6

Вінницькі ресторатори допомагають лікарям, поліції і незахищеним верствам населення під час епідемії коронавірусу - фото 7

Вінниця.info, фото зі сторінок суші-бару, Студії розвитку здоров’я Олени Крутікової та Валерія Сиверчука у «Фейсбук»