12 трав. 2021 09:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

128

0

​Вінницькі спортсмени привезли «золото» із чемпіонатів України

​Вінницькі спортсмени привезли «золото» із чемпіонатів України

У змаганнях взяли участь вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи №5


​Вінницькі спортсмени привезли «золото» із чемпіонатів України


Шестеро вінничан вибороли призові місця на двох чемпіонатах України. А саме чемпіонаті з боротьби самбо серед кадетів та чемпіонаті України фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2004-2006 р. н. У змаганнях взяли участь вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи №5.

Про це повідомляється на сайті Вінницької міської ради.

На чемпіонаті України з боротьби самбо серед кадетів представники міської дитячо-юнацької спортивної школи №5 вибороли одне перше місце і два третіх.

Світлана Клімова (вагова категорія 50 кг) посіла перше місце. «Бронзу» отримали Владислав Ткачук (вагова категорія 46 кг) та Єва Войналович (вагова категорія 50 кг).

«Світлана Клімова займається у МДЮСШ №5 п'ять років.Вона дуже цілеспрямована та наполеглива, багато працює над вдосконаленням навичок», – розповідає тренер спортсменки Вадим Німець.

«Вінницькі спортсмени продовжують прославляти наше місто. Світлана Клімова чудово показала себе на чемпіонаті України з боротьби самбо. Дякую спортсменці та її тренеру Вадиму Німцю за чудову роботу», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський.

​Вінницькі спортсмени привезли «золото» із чемпіонатів України

​Вінницькі спортсмени привезли «золото» із чемпіонатів України - фото 2

А на чемпіонаті України фізкультурно-спортивного товариства (ФСТ) «Динамо» з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2004-2006 р. н. спільно з Національним олімпійським комітетом (НОК) України «золото» привезли ІринаГребенчук (вагова категорія 73 кг) та ДанилоЯвгусішин (вагова категорія 110 кг). «Срібло» – МаріяГаврищук (вагова категорія 65 кг).

«Призові місця на чемпіонаті України з вільної боротьби – це чудовий результат. Я вітаю ІринуГребенчук, Данила Явгусішина та МаріюГаврищук з перемогою. Також дякую тренеру цих спортсменів Важі Даіаурі за його роботу», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський.

«ІринаГребенчук, ДанилоЯвгусішин та МаріяГаврищук дуже перспективні та наполегливі спортсмени. ІринаГребенчук займається у нас чотири роки. ДанилоЯвгусішин ходить на заняття з шести років», – розповів тренер Важа Даіаурі.

​Вінницькі спортсмени привезли «золото» із чемпіонатів України - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото ВМР