17 берез. 2020 17:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

254

0

Вінницькі волонтери доставлятимуть додому продукти та ліки одиноким пенсіонерам

Вінницькі волонтери доставлятимуть додому продукти та ліки одиноким пенсіонерам

Цю послугу вони зможуть замовити по телефону


Вінницькі волонтери доставлятимуть додому продукти та ліки одиноким пенсіонерам

З 18 березня у Вінниці вінницькі волонтери доставлятимуть додому продукти та ліки одиноким пенсіонерам. Цю послугу вони зможуть замовити по телефону.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

Департамент соціальної політики та ГО «Полум’я надії» розпочинають спільний проект, який передбачає допомогу одиноким вінничанам літнього віку таку, наприклад, як сходити в магазин за продуктами або в аптеку за ліками. Для цього їм потрібно зателефонувати за номером (096) 006-36-05.

«Представники департаменту соціальної політики та Терцентру постійно працюють з одинокими вінничанами поважного віку, які є на обліку. Наразі ми переймаємось тими людьми похилого віку, які не перебувають на обліку, але мають потребу в допомозі. Тому, спільно з волонтерами ГО «Полум’я надії» ми організовуємо допомогу таким людям під час карантину: пропонуємо сходити в магазин за продуктами або в аптеку за ліками», – каже директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова.

Загалом, з питань соціального спрямування вінничани можуть звертатись за телефонами:

-50-83-88 управління соціального захисту департаменту соціальної політики міської ради (Правобережжя),

-50-86-70 управління соціального захисту департаменту соціальної політики міської ради (Лівобережжя),

-67-05-97 Територіальний центр соціального захисту.

Нагадаємо, з 17 березня запровадити в місті додаткові обмежувальні заходи аби запобігти розповсюдженню захворювання COVID-19. Ресторани, ТРЦ, базари, перукарні, басейни, готелі – закриються на карантин. Торгові центри з продовольчою групою товарів, АЗС, аптеки і продуктові ринки будуть працювати.

Вінниця.info