17 верес. 2021 10:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

263

0

Вінницького акушер-гінеколога визнали «Татом року - 2021» на всеукраїнському конкурсі. Фото

Вінницького акушер-гінеколога визнали «Татом року - 2021» на всеукраїнському конкурсі. Фото

Дмитро Боцюра переміг у номінації «Тато-лікар»


Вінницького акушер-гінеколога визнали «Татом року - 2021» на всеукраїнському конкурсі. Фото

Нещодавно у Києві відбулась урочиста церемонія нагородження всеукраїнського конкурсу «Тато року – 2021». Участь у ньому взяли понад півсотні чоловіків, за яких голосували онлайн у 10 номінація. Звання «Тато-лікар» здобув вінницький акушер-гінеколог Дмитро Боцюра.

Як він розповів репортерам Вінниця.info, про перемогу дізнався випадково. Ця інформація стала справжньою несподіванкою для нього та родини. Таємницею залишається й те, як його ім’я потрапило до списку претендентів.

До слова, серед переможців: «Тато-блогер» лідером став телеведучий Тимур Мірошниченко, «Grand-Тато» – актор Станіслав Боклан, «Тато-спортсмен» – колишній футболіст клубу «Явір» Андрій Пацюк, «Тато у шоу-бізнесі» - соліст гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

«Нещодавно до мене почали надходити листи з інформацією про те, що я переміг у цьому конкурсі. Так, як повідомлення були від незнайомих людей, вони зберігалися у папці «спам». Я помітив їх випадково. Та, чесно кажучи, й подумав спочатку, що то якийсь жарт. А коли запросили на церемонію вручення, мусив відмовити у приїзді. Адже того дня чергував», - розповів нам пан Дмитро.

Вінницького акушер-гінеколога визнали «Татом року - 2021» на всеукраїнському конкурсі. Фото

Він також зауважує, що не знає, хто вніс його кандидатуру у номінацію «Тато-лікар».

«Ця перемога приємний шок! Як для мене, та і двох синів. Це звання – подарунок. Від моєї дружини Тетяни. Там, з хмаринок… Я це відчуваю… », - в інтонації чоловіка чується надрив.

Річ у тому, після ускладнень через коронавірус, Тетяна Боцюра померла цьогоріч узимку. Вона працювала медичною сестрою у лікарні імені Миколи Пирогова.

«Ми залишилися втрьох… Втрату було дуже важко пережити. Але, заради Тетяни, маємо рухатися вперед! 17-річний син Юрій вже студент медичного університету. Чудово здав ЗНО та вступив до вишу на «державне». Його обрали старостою групи. 12-річний Максим навчається у технічному ліцеї. Звісно, коли хлопці дізналися, що я переміг у конкурсі, вони привітали. Та особливих святкувань не проводили. Сприйняли інформацію по-чоловічому. Стримано, але з радістю», - каже Боцюра-старший.

Вінницького акушер-гінеколога визнали «Татом року - 2021» на всеукраїнському конкурсі. Фото - фото 2

Зауважимо, переможців у кожній категорії протягом місяця на сайті, який є ініціатором щорічного конкурсу, обирали всі охочі, а також експертне журі.

Серед переможців також:

«Тато в бізнесі» – ресторатор Дмитро Борисов,

«Тато-діяч культури» – дитячий письменник Олександр Дерманський,

«Тато-освітянин» – психолог, бізнес-тренер, керівник в Освітній холдинг open EDU Євгеній Мірошниченко,

«Тато Року вибір редакції» – блогер Артем Гаврилюк,

«Тато-гордість» – юрист Дмитро Марушевський.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото зі сторінки Дмитра Боцюри у соціальних мережах.