14 жовт. 2019 19:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Культура
0

243

0

Вінницький гурт Пан Карпо пройшов кастинг шоу Х-фактор з піснею «Пес десь». Відео

Вінницький гурт Пан Карпо пройшов кастинг шоу Х-фактор з піснею «Пес десь». Відео

12 жовтня відбувся кастинг 10-го сезону шоу «Х-фактор».


Вінницький гурт Пан Карпо пройшов кастинг шоу Х-фактор з піснею «Пес десь». Відео

12 жовтня відбувся кастинг 10-го сезону шоу «Х-фактор», участь в якому взяв вінницький гурт Пан Карпо та буквально запалив публіку з авторською піснею «Пес десь». Від суддів гурт отримав чотири «Так», тим самим пройшов кастинг шоу. Наступним етапом буде тренувальний табір.

За лаштунками соліст гурту Віктор Негур розповів, що колись копіював українського співака Дзідзьо, виступав у його образі на корпоративах. Як одного разу, під час виступу, до зали зайшов сам Дзідзьо і попросив його більше не пародіювати.

«Мене запитали, чи зможу я зобразити Дзідзьо, я погодився. На Дзідзьо що? Костюмчик, наклеїв бороду. На перший корпоратив вийшов, заспівав три пісні – народ був в шоці. Я так ввійшов у цю роль, що дійсно люди думали, що це Дзідзьо. І настав такий момент, що мені зробили зауваження. Концертний директор Дзідзьо телефонує мені і каже, що я використовую чужий образ, паразитую на чужій славі. Я подумав, що нічого страшного.

А одного разу працюємо на корпоративі, дивлюся на свого звукорежисера – він білий, як стіна. Дивлюся, заходить до зали Дзідзьо, Юлік, вся його компанія. Поплескали мені, сказали, що я класний хлопець, але цього більше робити не можна. І я пообіцяв, що більше цього не буде. Повернув на рік вперед людям завдатки, пояснив, що я більше працювати не буду. І за місяць придумав ідею Пан Карпо. Хочемо, щоб всі співали наші пісні», – каже соліст.

Виконали авторську пісню «Пес десь». Гурт буквально зірвав публіку у залі, під їхній хіт підтанцьовували Оля Полякова та Настя Каменських.

«Хлопці смішні, круті, прикольні. Не знаю, чи для Х-фатора, але я сьогодні така добра, що скажу вам «Так», – зазначила Полякова.

Настя Каменських каже, що пісня гурту Пан Карпо для неї стала синглом дня.

«Всю пісню я намагався зрозуміти, про що ви співаєте – собака, ланцюг. Приспів взагалі якась суцільна безвихідь. Але чомусь вам дуже весело. Це протиріччя мене підкорило – ваша віра в світле майбутнє, не дивлячись, пса, який кудись побіг», – каже Алессандро Сафіне.

Гурт отримав 4 «Так» від суддів і пройшов кастинг. Тепер наступним етапом буде тренувальний табір.


Вінниця.info

title