2 черв. 2020 13:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

151

0

Вінницький гурт «ТіК» відзначає своє 15-річчя

Вінницький гурт «ТіК» відзначає своє 15-річчя

Музичний гурт «ТіК» святкує День народження


Вінницький гурт «ТіК» відзначає своє 15-річчя

2 червня вінницький музичний гурт «ТіК» святкує День народження. Сьогодні гурту виповнюється 15 років від дня заснування.

Лідер гурту Віктор Бронюк записав відео, у якому розповів, що на 15-річчя Дня народження гурту, мав відбутися концерт. Але через карантин його довелося скасувати.

«Сьогодні гурт «ТіК» святкує 15-ту річницю. Мав бути гарний концерт, але карантин вніс свої правила і норми. Ну, нічого страшного. Пропонуємо вам сьогодні розділити з нами наше свято і за найоригінальніше привітання – подаруємо вам 1.5 літри «антисептика». Щоб завжди були здорові, щасливі і головне – тверезі і культурні», – каже лідер гурту Віктор Бронюк.


До привітань долучилися вінничани, зокрема і мер Вінниці Сергій Моргунов.

«Вінницький гурт ТІК, пісні якого знає і співає вся країна, сьогодні відзначає своє 15-річчя. Лідер гурту Віктор Бронюк жартує, що на концерти ТІК приходять «від студента до президента та від піонера до пенсіонера».

Але вінничани знають Вітю не тільки як музиканта. Не перший рік він допомагає захисникам на Сході, багато зробив для розвитку інклюзивної освіти, очолює представницьку раду благодійного Фонду «Подільська громада». Про таких людей і кажуть – це патріоти свого міста і країни. Тому громада і присвоїла йому відповідальне звання Почесного громадянина Вінниці», – пише мер.

Нагадаємо, 24 березня у День народження Віктора Бронюка гурт «ТІК» презентував нову пісню «Донечка».

Вінницький гурт «ТіК» відзначає своє 15-річчя

Вінницький гурт «ТіК» відзначає своє 15-річчя - фото 2

Вінницький гурт «ТіК» відзначає своє 15-річчя - фото 3

Вінницький гурт «ТіК» відзначає своє 15-річчя - фото 4

Вінниця.info, фото зі сторінки Сергія Моргунова, відео –Віктора Бронюка