11 черв. 2021 10:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Політика
0

73

0

​Вінницький осередок партії «Голос» покидають 15 членів

​Вінницький осередок партії «Голос» покидають 15 членів

15 членів партії «Голос» Вінницької обласної територіальної організації заявили, що виходять із партії.


​Вінницький осередок партії «Голос» покидають 15 членів

15 членів партії «Голос» Вінницької обласної територіальної організації заявили, що виходять із партії. Своє рішення пояснили не готовністю працювати в осередку, де відкрито порушуються демократичні принципи.

Відповідне повідомлення з’явилось на Facebook сторінці «Голос.Вінниця».

«Чистки незгодних партійців. Спочатку з Політради було виключено Сергія Притулу, далі про загрозу виключення повідомили 6 депутатів фракції «Голос», які оприлюднили позицію щодо потреби зміни статуту та проведення з’їзду. Після цього керівництво партії почало усувати незгодних керівників та членів ТОП, зокрема: Дніпропетровської, Чернівецької, Херсонської. Новими керівниками стали особисті помічники Кіри Рудик та депутати Київської міської ради. Також за один день було ліквідовано всі районні осередки ПП «Голос» в місті Києві без жодних пояснень партійцям чи прихильникам», - зазначається члени партії у повідомленні.

У керівництві партії заявили, що наразі заяви у вигляді скан-копій надійшли від 15 людей Вінницького осередку. Заяв від очільників цього осередку не надходило, а загалом Вінницька територіальна організація партії нараховує 29 членів.

Нагадаємо, 7 червня екскандидат від «Голосу» на мерських виборах у Києві, один з фронтменів партії й телеведучий Сергій Притула заявив про вихід із партії.

​Вінницький осередок партії «Голос» покидають 15 членів

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото з сайту партії