8 лип. 2021 10:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Спорт
0

139

0

Вінницький спортсмен їде на Олімпіаду в Токіо

Вінницький спортсмен їде на Олімпіаду в Токіо

Олімпійські ігри в Токіо триватимуть вони з 23 липня по 8 серпня


Вінницький спортсмен їде на Олімпіаду в Токіо

Олімпійські ігри в Токіо триватимуть з 23 липня по 8 серпня. 7 липня під час засідання Виконкому Національного олімпійського комітету України за поданням національних федерацій та згідно з міжнародною й національною системою відбору був затверджений поіменний склад Олімпійської збірної України для участі в Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо-2020. Від Вінницької області до елітної групи увійшов заслужений майстер спорту України, срібний призер чемпіонату Європи 2020 року – 33-річний Олег Царьков.

Про це написав у Фейсбук голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

«Попри пандемію та суттєві зміни спортивного календаря – перенесення Олімпійських Ігор з 2020-го на 2021 рік, українські спортсмени долали жорсткий кваліфікаційний відбір. Найкращі вибороли право представляти країну в змаганнях найсильніших атлетів Світу», – йдеться у дописі.

Вінничанин Олег Царьков буде виступати у двох вправах:

  • ГП-6 (гвинтівка пневматична), стрільба на 10 метрів 60 пострілі;
  • вправа МГ-6 (малокаліберна гвинтівка), стрільба з трьох положень: коліна, лежали та стоячи, на 50 метрів 120 залікових пострілів.

Вінницький стрілець Олег Царьков продовжує підготовку до олімпійських ігор – на навчально-тренувальному зборі в у польському місті Вроцлав.

Вінницький спортсмен їде на Олімпіаду в Токіо

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото зі сторінки Сергія Борзова