10 трав. 2021 10:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Культура
0

176

0

Вінницький театр відновлює покази вистав. Репертуар на травень

Вінницький театр відновлює покази вистав. Репертуар на травень

Вінницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. Миколи Садовського з 11 травня відновлює показ вистав


Вінницький театр відновлює покази вистав. Репертуар на травень

Вінницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. Миколи Садовського з 11 травня відновлює показ вистав. У вівторок – вистава «Я б тобі небо прихилив», у середу – «Замовляю любов», в четвер – «У неділю рано зілля копала», в п’ятницю – «Гамлет», в суботу – «Аліса в країні чудес» та музична комедія «За двома зайцями».

Афіша розміщена на фейсбук-сторінці театру.

«Я б тобі небо прихилив…»

Психологічна, з новаторським трактуванням драма наповнена стражданням та пристрастю, пробуджує емоції, адже драматург «узяв життя», у якому є місце для питань і відповідей… «Хто ми є? Де ми є? Плаваєм, поки є сили…». Режисер Оксана Бандура, сценограф Лілія Задоянчук, балетмейстер — заслужена артистка України Діана Калакай.

Вартість квитків 150 гривень

Вінницький театр відновлює покази вистав. Репертуар на травень

«Замовляю любов»

Комедія для дорослих. Режисер-постановник – народна артистка України Таїса Славінська.

Вартість квитків 150 гривень

Вінницький театр відновлює покази вистав. Репертуар на травень - фото 2

«У неділю рано зілля копала…»

В основі повісті Ольги Кобилянської (1863-1942р.р.) «У неділю рано зілля копала…» (1909р.) — мотив романтичної пісні-балади «Ой, не ходи Грицю…» (найвідоміший твір Марусі Чурай про нещасливе кохання). Ця легенда нерідко зацікавлювала письменників, серед яких і наша сучасниця Неда Неждана. Вистава поєднує віковічну мудрість і хвилюючий драматизм любовного трикутника: Настка-Гриць-Тетянка. Спокійна й врівноважена Настка, пристрасна та енергійна Тетянка, а між ними – романтичний Гриць з двома душами в одному тілі…

Режисер-постановник — народна артистка України Таїса Славінська — вирішила виставу у жанрі романтичної драми. Автентична музика Івана Небесного. Балетмейстер – заслужена артистка України Діана Калакай. Акторами ж створені доволі сильні, глибокі, харизматичні характери циган і мешканців гуцульського села.

Вартість квитків від 100 до 200 гривень

Вінницький театр відновлює покази вистав. Репертуар на травень - фото 3

«Гамлет»

Story of revenge у постановці Тараса Мазура. Переклад з англійської відомого нашого сучасника Юрія Андруховича. Художник-постановник — Анна Духовична. Пластичне рішення заслуженої артистки України Діани Калакай.

Вартість квитків від 100 до 250 гривень

Вінницький театр відновлює покази вистав. Репертуар на травень - фото 4

«Аліса в Країні чудес»

Усі почуваються щасливими… адже це подорож у дитинство, сповнена сюрпризами, руладами і пасажами. Чаруючий світ Фантастичної Країни Чудес, світ захоплюючих пригод, невірогідних метаморфоз, експансивно-імпульсивних танців, спалах емоцій – і все це у казці «Аліса в Країні чудес». Наймолодші наші поціновувачі й самі стають частиною цього чарівно-музичного дійства-видовища, адже грають з його героями та ще й танцюють «Гасаєм коло, коло!»

Улюбленим героєм ось уже 150 років поспіль безумовно є неймовірно- утішливий волохатий Чеширський Кіт, до того ж ще й рожевий. А запальний Капелюшник, що вміє робити різні фокуси! Зачудовує й Манірна Чирвова Королева своїм диким бажанням відчикрижити усім голови. Живописні картини змінюються одна за одною! Усі казкові герої співають, танцюють, жартують. А яка запальна іспанська мишка! Розумна та розважлива Аліса допомагає дітям зрозуміти, як цікаво читати книжки і коверзувати, мудрувати, імпровізувати, потрапляючи у різні історії. Справжній вир містифікацій завершується яскраво та ще й повчально. А діти, їхні батьки-дідусі-друзі переконуються, як цікаво мріяти, перелітаючи в уявні світи…

Вартість квитків від 50 до 100 гривень

Вінницький театр відновлює покази вистав. Репертуар на травень - фото 5

«За двома зайцями»

Музична комедія. Режисер-постановник – Тарас Мазур.

Вартість квитків від 100 до 200 гривень

Вінницький театр відновлює покази вистав. Репертуар на травень - фото 6

Усі квитки, які глядачі придбали на вистави березня є дійсними. Лише обов'язково потрібно їх перереєструвати в касі театру. Каса працює у звичному режимі.

Вінницький театр відновлює покази вистав. Репертуар на травень - фото 7

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, інформація про вистави та фото – з сайту театру