11 груд. 2019 17:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Афіша Вінниці
0

124

0

Вінниця готується у п’ятницю зустрічати «ДИЗЕЛЬ ШОУ» двома аншлагами

Вінниця готується у п’ятницю зустрічати «ДИЗЕЛЬ ШОУ» двома аншлагами

Традиційно «на десерт» у новому всеукраїнському турі «ДИЗЕЛЬ ШОУ» залишилась Вінниця.


Вінниця готується у п’ятницю зустрічати «ДИЗЕЛЬ ШОУ» двома аншлагами

Традиційно «на десерт» у новому всеукраїнському турі «ДИЗЕЛЬ ШОУ» залишилась Вінниця.

Саме у нашому місті у п’ятницю фінішують масштабні гастролі найдобрішого гумористичного шоу України, у якому «Дизелі» проїхали тисячі кілометрів, подарувавши найяскравіші враження і море гумору десяткам тисяч українців у всіх куточках нашої країни.

13 грудня у Вінниці, теж уже за традицією, буде не один, а одразу два концерти «ДИЗЕЛЬ ШОУ». Виступи пройдуть о 17.00 і 20.00 у Будинку офіцерів і, як повідомляють організатори: от-от будуть оголошені абсолютні аншлаги на обидва концерти.

- У Вінниці і «ДИЗЕЛЬ ШОУ» давня обопільна любов! Улюблених гумористів вінничани завжди чекають з нетерпінням, тож розкуповують квитки за лічені дні. Зараз у продажу залишилось дуже мало квиточків, тож от-от ми оголосимо абсолютні аншлаги на обидва концерти, - говорять у компанії «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Вінниця готується у п’ятницю зустрічати «ДИЗЕЛЬ ШОУ» двома аншлагами

У п’ятницю на нових концертах «ДИЗЕЛЬ ШОУ» у Вінниці глядачів чекає нова програма, свіжі жарти, які ще не були показані по телебаченню, найвеселіші пісні, танцювальні номери, неймовірні пародії, затишна атмосфера сімейного свята і багато сюрпризів!

У нових яскравих образах постануть всі зірки «ДИЗЕЛЬ ШОУ»: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Олександр Бережок, Яна Глущенко, Євгеній Гашенко, Євгеній Сморигін, Маруся Грицук, Сергій Писаренко і Євгеній Нікішин.

Вінниця готується у п’ятницю зустрічати «ДИЗЕЛЬ ШОУ» двома аншлагами - фото 2

Вінниця готується у п’ятницю зустрічати «ДИЗЕЛЬ ШОУ» двома аншлагами - фото 3

Гумористичні номери «ДИЗЕЛЬ ШОУ» як і раніше аполітичні, відбивають усі актуальні події сучасності і те, що бентежить кожного глядача.

Наживо у Вінниці «Дизелі» будуть жартувати про стосунки всередині родини - між чоловіком і жінкою, між батьками й дітьми, про соціальні мережі й реформи, про силові структури й чиновників.

Не залишаться без уваги й популярні телешоу, зокрема «Танці із зірками», найяскравішою зіркою якого стала неймовірна Вікторія Булітко, яка вкотре довела, що щирість і народна любов – найцінніші!

Приходьте 13 грудня о 17.00 та 20.00 на концерти «ДИЗЕЛЬ ШОУ» у вінницькому Будинку офіцерів всією родиною, щоб разом зарядитися відмінним настроєм на всю зиму!

Останні квитки на концерт є на сайті http://bilet.vn.ua, у касах «Магігранду», «Універмагу», театру Садовського, Будинку офіцерів та Вінницької Вежі.

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Вінниця готується у п’ятницю зустрічати «ДИЗЕЛЬ ШОУ» двома аншлагами - фото 4

Вінниця готується у п’ятницю зустрічати «ДИЗЕЛЬ ШОУ» двома аншлагами - фото 5

Вінниця готується у п’ятницю зустрічати «ДИЗЕЛЬ ШОУ» двома аншлагами - фото 6

Вінниця готується у п’ятницю зустрічати «ДИЗЕЛЬ ШОУ» двома аншлагами - фото 7


title

title

title