13 листоп. 2019 10:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

162

0

Вінниця очима львів’ян: туристичний блог про наше місто. Відео

Вінниця очима львів’ян: туристичний блог про наше місто. Відео

Пройшлись блогери і по вінницьким закладам харчування


Вінниця очима львів’ян: туристичний блог про наше місто. Відео

Популярний україномовний тревел-проєкт «Blog 360» відзняв туристичний огляд нашого міста. В поле зору команди проєкту потрапили основні туристичні родзинки Вінниці: водонапірна вежа, фонтани, музеї.

«Місто фонтанів, солодощів і звичайно сала. Ми не знали чого нам очікувати, але перше, що справило враження від міста – це чистота, багато зелені і привітні люди» - розпочинають свій тревел-блог про Вінницю львів’яни.

Вінниця очима львів’ян: туристичний блог про наше місто. Відео


Автори програми випробували на собі комфортність нашого міста: покатались на вінницьких трамваях, а на некстбайках - оцінювали вінницькі велодоріжки.

«Декілька разів Вінницю визнавали найкомфортнішим містом в Україні. Тепер ми розуміємо чому: багато парків, скверів, місць для відпочинку. Це ще й місто рекордів: сальса у вишиванках, найменше оригамі, найбільша колекція моделей транспорту, найбільший герб з людей, найбільший коровай, наймасовіший дитячий шаховий турнір, найдовший млинець і багато інших «най». А ще нам сподобались у Вінниці трамваї: є старенькі, але дуже симпатичні, а є трамваї власного виробництва, якими дуже зручно пересуватись містом», - йдеться у сюжеті.

Вінниця очима львів’ян: туристичний блог про наше місто. Відео - фото 2


Львів’яни прогулялись площею «Ліверпуль» та проспектом Космонавтів. Завітали до музею-садиби Миколи Пирогова та на ставку «Вервольф». Вразила їх також і прогулянка на вінницькій гондолі.

«Вінниця дивує. Це справді місто ідей. Я б ніколи не повірила, що у Вінниці я кататимусь на гондолі з парасолею у венеціанському стилі. Але це все можливо, тому що тут дуже креативно використовують річку південний Буг, яка протікає містом. І можна отак релаксувати собі, романтично насолоджуватись Вінницею» - каже співведуча блогу.

Пройшлись блогери і по вінницьким закладам харчування, спочатку смакували грузинською кухнею, потім – традиційною подільською. А «на десерт» залишили плавучий фонтан.

«Він нас не розчарував. Чудове шоу для всієї сім’ї, яке стане гарним завершенням прогулянки містом. Місту безперечно є чим пишатись, у ньому вирує життя. І як співають в одній пісні про Вінницю: «вона відверта, вільна і проста» - підсумовують автори туристичного проєкту.

Вінниця очима львів’ян: туристичний блог про наше місто. Відео - фото 3


Вiнниця.info

title