26 лип. 2019 13:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

101

0

Вінниця отримала з держбюджету 76 мільйонів гривень субвенції. На які об’єкти будівництва направлять кошти

Вінниця отримала з держбюджету 76 мільйонів гривень субвенції. На які об’єкти будівництва направлять кошти

Будівництво, ремонт і реконструкцію об’єктів соціальної сфери у Вінниці на 76 мільйонів


Вінниця отримала з держбюджету 76 мільйонів гривень субвенції. На які об’єкти будівництва направлять кошти

Постановами Кабінету міністрів від 5 та 10 липня надано субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Виконком Вінницької міської ради затвердив до сесії проект рішення, яким вносить зміни до Програми економічного і соціального розвитку Вінницької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік та розподіляють обсяг капіталовкладень на будівництво, ремонт і реконструкцію об’єктів соціальної сфери.

Субвенцію з державного бюджету та кошти з бюджету розвитку Вінницької міської ОТГ направлять на будівництво школи, ремонт басейну в СКА, ремонт спортивного ядра, добудову лікарні…

Перелік об’єктів будівництва:

Загальноосвітня школа I—III ступеня в житловому кварталі №8 району «Поділля» в м. Вінниці – будівництво - 10 млн грн.

Реконструкція будівлі (термомодернізація) комунального закладу «Палац дітей та юнацтва Вінницької міської ради» по вул. Хмельницьке шосе,22 в м. Вінниці – 3,956 млн грн.

Реконструкція спортивного ядра закладу «Загальноосвітня школа I—III ступенів №33 Вінницької міської ради» по вул. В. Порика, 20 в м. Вінниця – 6,500 млн грн та 2, 786 млн грн (з бюджету розвитку міської ОТГ).

Добудова головного корпусу клінічної лікарні швидкої медичної допомоги по вул. Київській, 68, м. Вінниці – будівництво – 25 млн грн.

Реконструкція приміщень спортивного комплексу по вул. Академіка Янгеля, 48 в м. Вінниця (на реконструкцію спортивного басейну) – 20 млн грн та 4, 790 млн грн (з бюджету розвитку міської ОТГ).

Реконструкція 2-го поверху адмінбудівлі під центр надання адміністративних послуг по вул. Замостянська,7 в м. Вінниці – 11,246 млн грн та 696 тис грн (з бюджету розвитку міської ОТГ).

Реконструкція елінгу з надбудовою «МДЮСШ №2» по узвозу Бузькому, 33 в м. Вінниця – 1,406 млн грн (з бюджету розвитку міської ОТГ).

Нагадаємо, у Вінниці до 1 вересня 2020 року планують ввести в експлуатацію нову школу в мікрорайоні «Поділля». Це буде загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів, тобто для учнів 1 – 9 класів і розрахований на 1200 місць.

Вінниця отримала з держбюджету 76 мільйонів гривень субвенції. На які об’єкти будівництва направлять кошти

Від вересня 2018 року триває реконструкція спортивного комплексу по вулиці Академіка Янгеля. Наразі тут утеплюють дах та фасад, проводять інженерні мережі, встановлюють віконні блоки. Роботи планують завершити до жовтня поточного року. Повністю відкрити спорткомплекс мають на початку 2020 року.

Вінниця отримала з держбюджету 76 мільйонів гривень субвенції. На які об’єкти будівництва направлять кошти  - фото 2

До кінця 2019 року планують завершити будівельні роботи корпусу лікарні швидкої медичної допомоги на вул. Київській.

Вінниця отримала з держбюджету 76 мільйонів гривень субвенції. На які об’єкти будівництва направлять кошти  - фото 3

Відомо, що минулого року на території 33-ї школи запланували облаштувати спортивне ядро з майданчиком для військово-патріотичного виховання. Це буде перший у місті подібний об’єкт.

Вінниця отримала з держбюджету 76 мільйонів гривень субвенції. На які об’єкти будівництва направлять кошти  - фото 4

Вiнниця.info