10 берез. 2020 16:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

35

0

Вінниця прийняла борт з пораненими захисниками

Вінниця прийняла борт з пораненими захисниками

Реанімаційно-операційним літаком Ан-26 «ВІТА» вісьмох поранених доправлено до Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону, що у Вінниці.


Вінниця прийняла борт з пораненими захисниками

6 березня з Військово-медичного клінічного центру Північного регіону, що у Харкові, було здійснено планову медичну евакуацію поранених в районі відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації українських воїнів. У Харкові військові лікарі стабілізували їх стан та підготували до наступного етапу лікування у військово-медичних установах Вінниці та Києва.

Про це повідомляють на сайті Міністерства оборони.

Реанімаційно-операційним літаком Ан-26 «ВІТА» вісьмох поранених доправлено до Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону, що у Вінниці. А шість військових з бойовою травмою (акубаротравма) прибули до Національного військово-медичного клінічного центру «ГВКГ» залізничним транспортом.

Наразі захисники України розміщенні у відділеннях центрів та проходять діагностичне обстеження з метою подальшого призначення відповідного лікування. За словами військових медиків, стан здоров’я прибулих героїв визначається як стабільний.

Служба зв’язків з громадськістю Командування Медичних сил Збройних Сил України зазначає, що на даний час воїни забезпечені усім необхідним для лікування та реабілітації.

Вінниця прийняла борт з пораненими захисниками

Вінниця прийняла борт з пораненими захисниками - фото 2

Вінниця прийняла борт з пораненими захисниками - фото 3

Вінниця прийняла борт з пораненими захисниками - фото 4

Нагадаємо, що 9 березня в Будинку офіцерів відбулася церемонія прощання з лейтенантом Дмитром Фірсовим, командиром взводу механізованого батальйону. Чоловік загинув 6 березня внаслідок підриву БМП на невідомому вибуховому пристрої поблизу населеного пункту Кримське, що в Луганській області.

Вінниця.info, фото - із сайту Міноборони