13 жовт. 2020 16:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

58

0

«Вінницягаз Збут» окрім газу своїм клієнтам постачатиме електроенергію

«Вінницягаз Збут» окрім газу своїм клієнтам постачатиме електроенергію

Компанія вже отримала пакет ліцензій


«Вінницягаз Збут» окрім газу своїм клієнтам постачатиме електроенергію

Власники малого та середнього бізнесу, підприємства і організації Вінниччини і загалом всієї України, можуть укласти договір на постачання електроенергії з «Вінницягаз Збут». Компанія вже отримала пакет ліцензій на постачання електроенергії та веде переговори щодо укладання перших контрактів з юридичними особами та фізичними особами-підприємцями.

Про це повідомили у «Вінницягаз Збут».

Згідно з законом України «Про ринок електричної енергії» з 1 липня 2019 року розпочав свою роботу «новий ринок електричної енергії», метою якого є запровадження конкурентних механізмів функціонування ринку електроенергії, вільний вибір контрагентів та забезпечення права споживача вільно обирати постачальника електричної енергії. Тож тепер споживачі мають право не тільки обирати електропостачальників, а й змінювати їх без сплати будь-яких штрафних санкцій. Умови постачання ресурсу, права та обов’язки електропостачальника і споживача визначаються Договором постачання електричної енергії.

«ТОВ «Вінницягаз Збут» вже давно займає в регіоні позицію надійного постачальника природного газу. Наразі маємо чудову можливість – постачати нашим клієнтам також електроенергію», – наголошує директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

За словами керівника товариства, «Вінницягаз Збут» пропонує постачання електроенергії юридичним особам та підприємцям на вигідних умовах.

«Ми застосовуємо індивідуальний підхід до розрахунку найвигіднішої ціни для своїх клієнтів, при цьому, пропонуємо декілька варіантів оплати. Великий плюс роботи з нами – один персональний менеджер по газу та електроенергії, який забезпечить належний сервіс», - зауважив Василь Сопільник.

Ознайомитися з умовами постачання електроенергії для бізнес-клієнтів можна на сайті компанії https://vngaszbut.104.ua/ua/electricity або в центральному офісі «Вінницягаз Збут»

Для укладання договору з ТОВ «Вінницягаз Збут» споживачу необхідно зателефонувати менеджеру та дізнатися про деталі співробітництва. Телефон для довідок:(0432) 66- 04-14.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі - https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info