3 верес. 2015 17:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

164

0

Вірастюк, Конюшок і півсотні атлетів мірятимуться силою у Вінниці

Вірастюк, Конюшок і півсотні атлетів мірятимуться силою у Вінниці

 У Вінниці відбудеться фестиваль із богатирського багатоборства «Сила міст-2»


Вірастюк, Конюшок і півсотні атлетів мірятимуться силою у Вінниці

 5 вересня у Вінниці відбудеться фестиваль із богатирського багатоборства «Сила міст-2» та фінал Кубку України зі стронгмену. Захід проходитиме у Центральному парку культури та відпочинку на площі перед Літнім театром.

Про це інформує Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

З 11 до 19 години на площі Літнього театру у Центральному парку культури та відпочинку свою богатирську силу і вправність демонструватимуть найсильніші чоловіки України, близько півсотні. Змагання проходитимуть у трьох вагових категоріях: до 95 кг (професіонали та аматори), до 110 кг (професіонали та аматори) та 110+ кг (професіонали).

Головний суддя змагань – президент федерації, рекордсмен світу зі стронгмену Сергій Конюшок. «Обличчя» фестивалю – багаторазовий володар титулу «Найсильніша людина планети» Василь Вірастюк.

У перервах між змаганнями всі бажаючі зможуть побачити показові виступи зі стрітворакуту від Вінницької обласної організації «Street Workout Україна», номери зі спортивної акробатики та художньої гімнастики від учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Також в рамках фестивалю пройде акція «Обери свій спорт!» із залучення дітей і молоді до занять фізичною культурою і спортом та виставка спортивних автомобілів від Вінницької обласної федерації драгрейсінгу та дріфту.

ВИННИЦА.info