11 черв. 2015 12:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

77

0

Вишенька, Замостя і Тяжилів змагатимуть за першість: вінничан запрошують до участі

Вишенька, Замостя і Тяжилів змагатимуть за першість: вінничан запрошують до участі

 Переможці відбіркових турів отримають спеціальні подарунки від депутатів міської ради у мікрорайонах


Вишенька, Замостя і Тяжилів змагатимуть за першість: вінничан запрошують до участі

 Вінничан запрошують взяти учать у відборі традиційного конкурсу «Творча битва районів». Учасниками можуть стати всі бажаючі від 3 до 80 років та захистити честь свого району, продемонструвавши творчі таланти.

Про це інформує Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Впродовж червня-липня буде проводиться реєстрація заявок у департаменті культури Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 59 або ж можна надіслати заявку на участь на електронну адресу: [email protected]

До журі конкурсу входитимуть професійні популярні виконавці з Вінниці та України. Відбіркові тури проходитимуть з червня по серпень 2015 року на майданчиках міста.

13 червня о 18-ій годині відбір пройде у мікрорайоні Тяжилів (вул. Баженова,32 бібліотека-філія №7). 20 червня також о 18-ій годині свої таланти демонструватимуть жителі мікрорайону Сабарів (вул.Черняхівського,74 КЗ «Вінницький міський клуб»). 4 липня о 18 годині мікрорайон Вишенька візьме участь у відбіркових турах за адресою вул. 600-річчя, 17 (ТРЦ «Мегамолл»). 18 липня обиратимуть найкращих представників, які захищатимуть честь Замостянського району. Це відбудеться о 18 годині у ЗК «Міський палац мистецтв» (Червоноармійська,44). А пошук творчих талантів центральної частини міста пройде 1 серпня о 17-ій годині на площі Водограй у Центральному парку культури та відпочинку.

Переможці відбіркових турів отримають спеціальні подарунки від депутатів міської ради у мікрорайонах. (Вишенька: Олександр Парвадов,  Замостянський район: Петро Бабій, Сабарів: Володимир Васильєв, Тяжилів: Ігор Шутак, Центральна частина міста: Олександр Жупанов). Головний переможець буде обраний на фіналі конкурсу.

Довідки за тел. 59-52-47, 097-28-20-737.

ВИННИЦА.info