8 жовт. 2010 10:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

35

0

Віце-прем'єр буде активно агітувати за партію

Віце-прем'єр буде активно агітувати за партію

Сергій Тігіпко поїде по Україні агітувати за партію "Сильна Україна": "Є рейтинг Тігіпко. Партію знали мало. І нам потрібно все зараз зробити, щоб дізналися про "Сильну Україну"


Віце-прем'єр буде активно агітувати за партію

Віце-прем'єр з економічних питань Сергій Тігіпко поїде по Україні агітувати за партію "Сильна Україна".

Про це він заявив в четвер в ефірі 5 каналу.

"Я спеціально не відпочивав літом. Я піду у відпустку, і використаю її на те щоби рекламувати "Сильну Україну" по всій країні", - уточнив політик.

Тігіпко зазначає, що для партії надзвичайно важлива ця компанія, тому що "Сильна Україна" перший раз йде на вибори.

"Є рейтинг Тігіпко. Партію знали мало. І нам потрібно все зараз зробити, щоб дізналися про "Сильну Україну". Для мене пріоритет партійний перш за все. Це не просто якийсь проект для мене, я життя вкладаю в це", - заявив він.

Віце-прем'єр уточнив, що інвестує в партію все, що тільки може: "Бо знаю без сильної партії, без фракції в місцевих органах, без фракції в парламенті робити зміни надзвичайно важко".

"Шість місяців працюєш, шість місяців тебе знімають. Була би фракція, було би трошки по-іншому", - розповів Тігіпко.

Коментуючи можливість проведення виборів президента і парламенту в 2011 році, Тігіпко заявив: "Для мене чим, швидше, тим краще".

"А от для країни, я думаю, ні. Будемо казати відверто. Якщо вибори будуть в 2011 році, це зробить парламент нестабільним. Парламент буде думати вже про вибори, а не про певну роботу. Самий оптимальний варіант весна-осінь 2012 року", - зазначив він.

"Я категорично проти переносу на 2015 рік. Категорично проти", - додав політик.

 

Українська правда


0
0