19 січ. 2011 18:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

69

0

Вітя-"Олень" зустрів ранок Водохреща в ополонці

Вітя-"Олень" зустрів ранок Водохреща в ополонці

Фронтмен вінницької групи ТІК Віктор Бронюк схуд на 20 кг та не вживає спиртне


Вітя-"Олень" зустрів ранок Водохреща в ополонці

О 7-ій годині ранку в повній темряві та без зайвої уваги преси лідер гурту ТІК Віктор Бронюк вперше купався у ополонці на Водохреща.

Без зіркового костюму та макіяжу було помітно, що фронтмен "Оленів" сенсаційно схуд і не вжив після купання у крижаній воді жодної краплі алкоголю.

- Я вперше купаюсь взимку, але Водохреща - це особливий день було вирішено - пірнаю, - розповів вже викупаний у Вишенському озері Віктор Бронюк. - Враження чудові, зовсім не холодно навіть приємно себе відчувати частинкою цього свята. Перед купанням перехрестився все прошло "ок"! Зараз п'ємо з друзями чай, а потім - додому до дітей.

Секрету своєї ново фігури Бронюк в одних лише плавках не приховував:

- Вже два місяц їм лише варене і парене. Алкоголю - ні краплі. Чай - без цукру та меду. Скинув вже 20 кіло почуваю себе на всі 100%. Особливо після купання в ополонці...

До речі, біля ополонки на Вишенці "зірку" в плавках впізнали буквально кілька учасників ранкового купання 19-го січня. Обійшлось без автографсесії просто неба. На прощання Вітя "Олень" пообіцяв, що купання в ополонці стане його постійним хобі.

Нагадаємо, що у жовтні у Віктора Бронюка народився син.

 Вітя-"Олень" зустрів ранок Водохреща в ополонці

 Вітя-"Олень" зустрів ранок Водохреща в ополонці - фото 2

 Вітя-"Олень" зустрів ранок Водохреща в ополонці - фото 3

Роман Ковальский, для ВИННИЦА.info


0
0