6 серп. 2010 13:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

65

0

Влада Вінницької області «взяла під контроль» пожежі

Влада Вінницької області «взяла під контроль» пожежі

Створено оперативні штаби


Влада Вінницької області «взяла під контроль» пожежі

У Вінницькій області створено оперативні штаби для координації дій з проведення заходів та мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з пожежною небезпекою у 2010 році.

Про це повідомляє головне управління з питань внутрішньої політики у справах засобів масової інформації та зв`язків з громадськістю Вінницької облдержадміністрації.

Перший заступник голови Вінницької облдержадміністрації І. Мовчан поставив завдання перед головами районних державних адміністрацій та керівниками обласних управлінь, установ, організацій забезпечити посилення контролю за дотриманням вимог пожежної безпеки.

З цією метою прийнято відповідне розпорядження голови облдержадміністрації від 5 серпня 2010 року № 319, відповідно до якого на обласному та районному рівнях будуть створені штаби з координації дій щодо мінімізації можливих негативних наслідків, пов’язаних з пожежною небезпекою.

Як зазначив начальник головного управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації Сергій Вовченко, ситуація знаходиться під жорстким контролем, але невирішеним є питання щодо роботи внутрішньообласної системи оповіщення. На це І.Мовчан поставив завдання перед відповідними службами відновити роботу системи до кінця дня.

Голова штабу, заступник голови облдержадміністрації Роман Аксельрод акцентував увагу на активізацію роз’яснювальної роботи серед населення як в обласних так і районних засобах масової інформації.

Нагадаємо, у Вінницькій області 4 серпня згоріло майже 3,5 га молодого лісу.

 

ВИННИЦА.info


0
0