27 груд. 2019 15:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Влада
0

126

0

Владислав Скальський представив нових голів Літинської та Хмільницької РДА

Владислав Скальський представив нових голів Літинської та Хмільницької РДА

Представив новопризначених голів райдержадміністрацій – Михайла Бевза та Максима Мазурика.


Владислав Скальський представив нових голів Літинської та Хмільницької РДА

27 грудня голова облдержадміністрації Владислав Скальський в рамках робочих поїздок до Літинського та Хмільницького районів представив новопризначених голів райдержадміністрацій – Михайла Бевза та Максима Мазурика.

Про це повідомляють на сайті Вінницької ОДА.

«Процес призначень голів РДА наразі триває по всій країні. Я щасливий, що він вже розпочався в межах Вінницької області і, досить символічно, що сьогодні ми представили голів двох районів: Хмільницького та Літинського. Адже саме ці люди – яскраві приклади того, як починаючи із базового рівня – сільської громади, можна отримати можливість і шанс продемонструвати свою роботу вже на іншому рівні – рівні району», – підкреслив посадовець.

Представляючи нових очільників районів голова облдержадміністрації наголосив, що це не посада, це – можливість показати власне бачення розвитку району.

«Люди очікують реальних змін, тож вони мають отримати підтвердження, що нові керівники ці зміни системно впроваджуватимуть», – констатував Владислав Скальський.

Своєю чергою, новопризначений голова Хмільницької РДА Максим Мазурик назвав пріоритети своєї діяльності на новій посаді. Він зазначив, що ці завдання були окреслені вже тоді, коли він проходив співбесіду на дану посаду.

«Я родом саме з цього району, працював на базовому рівні – в органах місцевого самоврядування. Можу з упевненістю сказати, що маю чітке бачення та розумінняіснуючих проблем, а також шляхів їх вирішення. Це не панацея чи чудодійний рецепт, який миттєво позбавить від усіх недуг. Але вже з сьогоднішнього дня я приступаю до втілення своїх задумів. Зокрема, це стосується і завершального етапу реформи децентралізації, оскільки не вся територія району покрита ОТГ. Аби не було так званих «білих плям», треба використати чітко прописані в законодавстві методи, зокрема і щодо залучення інших учасників об’єднання територій», – повідомив Максим Мазурик.

Владислав Скальський представив нових голів Літинської та Хмільницької РДА

А новопризначений голова Літинської РДА Михайло Бевз подякував голові облдержадміністрації за довіру та запевнив, що наполегливо працюватиме заради блага громади району, своєчасно реагуючи на виклики сьогодення.

Владислав Скальський визначив новопризначеним керівникам районів основне завдання: в двомісячний термін повністю увійти в курс справ на ввірених територіях.

«Насправді це не нові люди, вони знають район. І їм не треба витрачати багато часу для того, щоб зрозуміти головні пріоритети. Моя допомога для них полягатиме в тому, щоб головні пріоритети роботи відповідали потребам району, а їх професійна діяльність була синхронізована з діяльністю Уряду. Адже в контексті місцевих державних адміністрацій ми повинні реалізовувати саме державну політику», – наголосив він.

Також голова облдержадміністрації анонсував, що ще чотирьох керівників районів, затверджених відповідно до розпорядження президента України Володимира Зеленського, офіційно представлять громадськості районів завтра.

Нагадаємо, що 23 грудня Володимир Зеленський підписав кілька розпоряджень про звільнення та призначення нових очільників районних державних адміністрацій у Вінницькій області.

Вінниця.info, фото - із сайту ОДА