23 груд. 2016 12:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

70

0

Вночі літак з Варшави 6 разів заходив на посадку у Вінниці, але «сісти» не зміг

Вночі літак з Варшави 6 разів заходив на посадку у Вінниці, але «сісти» не зміг

 Причиною став густий туман і погана видимість.


Вночі літак з Варшави 6 разів заходив на посадку у Вінниці, але «сісти» не зміг

 23 грудня літак, що прямував з Варшави до Вінниці, не зміг приземлитися на Вінницькому летовищі. За словами пасажирів, причиною став густий туман і погана видимість.

Про це написав у «Фейсбук» вінничанин Олексій Мазур.

«Сьoгoдні внoчі дoвелoсь трoхи пoнервувaти. Літaк Вaршaвa-Вінниця прибув, як мaє бути - вчaснo зa рoзклaдoм, aле... сісти із-зa сильнoгo тумaну - не зміг! Дійснo густий тумaн не дaвaв змoги безпечнo пoсaдити літaк і тoму булo прийнятo рішення перечекaти йoгo, дoзaпрaвити пaльним й мoжливo зa декількa гoдин пoвернутися у Вінницю. Тaк і стaлoся, тільки oдне aле - тумaн не відступив. Літaк знoву не стaв ризикувaти - і дуже прaвильнo зрoбив - і булo прийнятo рішення летіти у Бoриспіль…», - йдеться у публікації.

Вінниця.info звернулася за коментарем до директора КП «Аеропорт Вінниця» Ярослава Мазурця. За словами посадовця, літак дійсно не зміг приземлитися через погані погодні умови.

«Через погані погодні умови «Аеропорт Вінниця» не міг прийняти літак з Варшави. Літак о 1 годині ночі тричі заходив на посадку і не зміг приземлитись. Тоді пілот повернув до Варшави (без посадки в Україні – ред.), там дозаправився. О 3-й годині ночі літак знову тричі заходив на посадку у Вінницькому аеропорту і вирушив на Бориспіль, - там прийняли літак», - говорить директор КП «Аеропорт «Вінниця» Ярослав Мазурець.

Також керівник аеропорту зазначив, що на момент першого заходу літака на посадку (о 1-й годині ночі), інші аеропорти - Жуляни, Бориспіль, теж не могли його прийняти. 

Людей зі столиці у Вінницю доправили автобусом. 

Вінниця.info