5 верес. 2020 10:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

354

0

Вночі на перехресті Келецької та Космонавтів сталося потрійне ДТП. Постраждали троє чоловіків

Вночі на перехресті Келецької та Космонавтів сталося потрійне ДТП. Постраждали троє чоловіків

Окрім того, одна з автівок пошкодила світлофор, розташований на перехресті.


Вночі на перехресті Келецької та Космонавтів сталося потрійне ДТП. Постраждали троє чоловіків

5 вересня близько 1 години ночі на перехресті вулиці Келецької та проспекту Космонавтів сталося потрійне ДТП за участі автомобілів Mazda 6, BMW та Fiat. Внаслідок аварії постраждали троє чоловіків: водій BMW та двоє пішоходів.

Одна з автівок зачепила світлофор, розташований на перехресті. Споруда нині лежить на асфальті в неробочому стані неподалік пішохідного переходу.

Як повідомили журналісту Вінниця.info у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області, 38-річний водій автомобіля Mazda 6 не впорався з керуванням, внаслідок чого його виносить на острівець безпеки між трамвайними коліями. Поки водій та пасажир автівки разом з перехожими намагалися зіштовхнути авто на проїжджу частину, в них врізався автомобіль BMW. Після цього BMW за інерцією винесло на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення за автомобілем Fiat.

«Водій автомобіля Mazda 6, 38-річний вінничанин, не впорався з керуванням і на перехресті вулиці Келецької та проспекту Космонавтів виїжджає на острівець безпеки в районі трамвайних колій. Водій з пасажиром «Мазди» виходять для того, щоб зіштовхнути автомобіль на проїжджу частину. В цей час перехожі також вирішують допомогти. Тим часом, 41-річний водій BMW, житель Козятинського району, їхав зі сторони проспекту Юності по лівій смузі проїжджої частини Келецької. Він допускає зіткнення з «Маздою». Попередньо, на «Мазді» не була включена аварійна сигналізація, тому невідомо, бачив водій BMW авто чи ні. І після того BMW здійснює вторинне зіткнення з автомобілем Fiat, який рухався назустріч. Внаслідок цього постраждали водій BMW та двоє чоловіків, які допомагали зіштовхнути авто з острівця безпеки. Обидва ‒ вінничани. Один з них ‒ 1977-го року народження, інший ‒ 2001 року», ‒ повідомив інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області Вадим Кобзар.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Вночі на перехресті Келецької та Космонавтів сталося потрійне ДТП. Постраждали троє чоловіків

Вночі на перехресті Келецької та Космонавтів сталося потрійне ДТП. Постраждали троє чоловіків - фото 2

Вночі на перехресті Келецької та Космонавтів сталося потрійне ДТП. Постраждали троє чоловіків - фото 3

Вночі на перехресті Келецької та Космонавтів сталося потрійне ДТП. Постраждали троє чоловіків - фото 4

Вночі на перехресті Келецької та Космонавтів сталося потрійне ДТП. Постраждали троє чоловіків - фото 5

Нагадаємо, в Ладижині в потрійній аварії загинули мотоцикліст та велосипедист.

Вінниця.info, фото ‒ з Telegram-каналу «ДКВ ДТП/ЗАТОРИ ВІННИЦІ» та фейсбук-сторінки Романа Ковальського