5 листоп. 2019 11:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

102

0

Водієм, який на Соборній побив пішохода, виявився вінницький підприємець. Відео

Водієм, який на Соборній побив пішохода, виявився вінницький підприємець. Відео

4 листопада працівники сектору кримінальної поліції Вінницького відділу поліції встановили та зупинили на вулиці Пирогова правопорушника, якого зафіксували відеокамери на вулиці Соборній.


Водієм, який на Соборній побив пішохода, виявився вінницький підприємець. Відео

4 листопада працівники сектору кримінальної поліції Вінницького відділу поліції встановили та зупинили на вулиці Пирогова правопорушника, якого зафіксували відеокамери на вулиці Соборній. Крім адміністративної, чоловікові доведеться нести і кримінальну відповідальність відповідно до ч.1 ст. 296 ККУ України (хуліганство). Правопорушнику вручена повістка для надання пояснень.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Вінниччини.

Нагадаємо, 28 жовтня у м. Вінниці на вулиці Соборній водій автомобіля BMW порушив правила дорожнього руху, а потім накинувся з кулаками на пішохода. Правопорушення було зафіксовано відеокамерами. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство).

Як повідомив керівник вінницької міської поліції Сергій Синявський, 4 листопада близько 17.00 оперативники вінницької поліції на вулиці Пирогова зупинили підозрюваного та запросили у відділ поліції для надання пояснень. Правопорушником виявися 52-річний вінницький підприємець. Для притягнення чоловіка до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху до відділу поліції викликали інспекторів патрульної поліції. Вони склади адміністративні постанови за ст. 122 та 125 КУпАП. Надавати пояснення щодо вчинення хуліганських дій чоловік погодився лише в присутності адвоката. Триває досудове розслідування.

Для всебічного та об’єктивного встановлення усіх обставин цієї події просять очевидців правопорушення та потерпілого звернутись до Вінницького відділу поліції за адресою вул. Пирогова, 4, або за телефоном 59-40-95, (093) 473-25-17.

Раніше ми писали, що 1 листопада перед початком сесійного засідання депутатам показали відео, як на Соборній водій БМВ порушив правила дорожнього руху, а потім накинувся з кулаками на пішохода.Мер Вінниці Сергій Моргунов звернув увагу начальника Вінницького відділу поліції Сергія Синявського на тому, що за такі вчинки водій повинен нести відповідальність.


Вінниця.info

title