31 жовт. 2010 17:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

49

0

Володимир Гройсман: Дуже важливо, що громада Вінниці не байдужа до свого майбутнього

Володимир Гройсман: Дуже важливо, що громада Вінниці не байдужа до свого майбутнього

Експрес-інтерв’ю з мером Вінниці Володимиром Гройсманом біля виборчої дільниці


Володимир Гройсман: Дуже важливо, що громада Вінниці не байдужа до свого майбутнього

- Як вам організація цих виборів?

- Впевнений, що їх можна було б підготувати краще. Але надзвичайно короткий час на весь процес – організаційний і агітаційний вніс свої корективи. Тому в цілому я оцінюю організацію досить професійною як на рівні ЦВК так і дільничних комісій.

- Вас впізнавали в черзі за бюлетенями?

- Так, це приємно, що стільки вінничан сьогодні при сприянні чудової погоди прйишли обрати свою нову міську, обласну раду і визначитись із персоналією мера. Це дуже важливо, що наша громада не байдужа до свого майбутнього.

- В останні дні перед голосуванням Вінниця таки побачила брудні технології в дії?

- На жаль контрагітація мала місце, в тому числі її застосували проти моєї Команди. Хто це робив? Проти сильних мажоритарних кандидатів були застовані нічні дзвінки по міських телефонах, а ще незмийною фарбою були розписані прізвищем члена моєї Команди двері домівок мешканців одного мікрорайону... Звісно, це робили не ми, а наші конкуренти! Я проти такої нечесної боротьби! Бо в першу чергу вони зробили шкоду людям, а ще своїй репутації...

- Яким буде ваше перше рішення мера в разі перемоги?

- Я йду в мери і веду свою Команду щоб продовжити розпочаті реформи у Вінниці. Тому першим рішенням буде... Логічно, аби ним стало затвердження на приклад реформи в комунальній сфері. Але зрозуміло, що перш за все потрібно буде сформувати секретаріат міськради, комісії, виконком... Це процедурні рішення.

- Чому ви стояли в черзі за бюлетенями?

- Я на дільниці був звичаним виборцем Вінниці. І взагалі, я вихована, ввічлива людина, що ніколи ніде не лізе без черги...

- Якою буде ваша ніч з 31-го на 1-е? Будете в штабі чекати перемоги?

- Я ще не знаю, бо підрахунок голосів може затягнутись до ранку.

- Ви впевнені у перемозі команди Гройсмана?

- Заради неї ми сьогодні боремось за кожен голос вінничанина. Бо Команда вже довела, що здатна працювати якісно, відповідально і на користь громади. Тому Вашу довіру ми виправдаємо вже завтра – в ранці 1-го листопада.

Нагадаємо, що мер Вінниці Володимир Гройсман простояв 30 хвилин у черзі для отримання бюлетенів для голосування на виборчій дільниці №34, що розташована у приміщенні у загальноосвітній школі №10 по вул. Стахурського, 22.

 

Записав Роман Ковальский, спеціально для ВИННИЦА.info


0
0