14 січ. 2016 18:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Афіша Вінниці
0

190

0

Володимир Зеленський і «Квартал-95» 1 лютого приїдуть у Вінницю

Володимир Зеленський і «Квартал-95» 1 лютого приїдуть у Вінницю

 Квартал 95 приїде до Вінниці


Володимир Зеленський і «Квартал-95» 1 лютого приїдуть у Вінницю

 Триває всеукраїнський тур найвідоміших гумористів України - «Студії Квартал-95». Нову новорічну концертну програму «кварталівців» вінничани та гості міста побачать 1 лютого о 19.00 у Вінницькому академічному театрі імені Садовського.

Протягом двох годин Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Олена Кравець, Олександр Пікалов, Юрій Крапов, Степан Казанін та інші улюблені актори «Студії Квартал-95» будуть радувати вас своїми веселими номерами, які усім нам полюбилися за програмами «Вечірній Квартал» та «Київ вечірній».

Для «Студії Квартал-95» зустрічі з глядачами у найбільших містах України у період новорічних свят - це щорічна традиція. І щороку концерти «Кварталу» збирають аншлаги, а у багатьох містах організатори, окрім вечірніх, роблять ще й додаткові денні концерти.

У новій новорічній концертній програмі «Квартал-95» підіб’є підсумки 2015 року, обговорить досягнення України, згадає найяскравіші події року, що пішов. Як завжди, у новій програмі «Квартал» торкнеться всіх найбільш актуальних тем соціального і політичного життя країни. Тільки на концерті «Кварталу» всі політики країни за одним столом будуть зустрічати Новий рік і виступлять із новорічними зверненнями до народу. Прямо на сцені буде проведений аукціон із продажу речей перших осіб країни. Також разом із сімейною парою Вови і Олени глядачі довідаються про специфіку роботи колекторських компаній. А хлопці з народу, Вован і Жека, в стилі «гангста-реп» підведуть підсумки року. Це та багато іншого, з гумором і весело, «Студія Квартал-95» покаже у новорічному концертному турі.

Нагадаємо, «Студія Квартал-95» була заснована у 2003 році на базі команди КВН «95 Квартал». За більше 12 років свого існування вона стала улюбленою всіма глядачами і воістину народною! В Україні просто не існує іншої такої команди колишніх учасників КВН, яка змогла б замінити «Студію Квартал-95». На рахунку «Кварталу» чимало телепередач: «Пороблено в Україні», «Бійцівський клуб», «Країна У», «Казкова Русь», «Розсміши коміка», «Київ вечірній», «Ліга сміху» та багато інших. А окрім незабутніх телевізійних гумористичних шоу, «кварталівці» знімають найвеселіші повнометражні фільми і серіали. Зокрема, їхній серіал «Свати» по праву визнаний найуспішнішим українським телепродуктом. На сьогоднішній день «Свати» побачили глядачі у більше ніж 10 країнах світу: у Росії, Білорусі, Болгарії, Молдові, Латвії, Литві, Естонії, Казахстані, Ізраїлю, Австралії та США. Серед інших кінокартин, знятих компанією, неможливо не згадати відмінну комедію «Між нами, дівчатками», «Любов у великому місті», «Чудо», мюзикли: «За двома зайцями», «Три мушкетери», а також новий серіал на політичну тематику «Слуга народу».

 

Побачити улюблених зірок «Студії Квартал 95» вінничани зможуть вже 1 лютого о 19.00 у Вінницькому академічному театрі імені Садовського.

Квитки на концерт продаються у касі театру, на сайті http://bilet.vn.ua/ та за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55. Вартість - 450-1750 гривень.

Організатор концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає студія-бар «City». 

Володимир Зеленський і «Квартал-95» 1 лютого приїдуть у Вінницю

Володимир Зеленський і «Квартал-95» 1 лютого приїдуть у Вінницю - фото 2

 Володимир Зеленський і «Квартал-95» 1 лютого приїдуть у Вінницю - фото 3

Володимир Зеленський і «Квартал-95» 1 лютого приїдуть у Вінницю - фото 4

Володимир Зеленський і «Квартал-95» 1 лютого приїдуть у Вінницю - фото 5

Володимир Зеленський і «Квартал-95» 1 лютого приїдуть у Вінницю - фото 6

Володимир Зеленський і «Квартал-95» 1 лютого приїдуть у Вінницю - фото 7

Володимир Зеленський і «Квартал-95» 1 лютого приїдуть у Вінницю - фото 8

Володимир Зеленський і «Квартал-95» 1 лютого приїдуть у Вінницю - фото 9

Володимир Зеленський і «Квартал-95» 1 лютого приїдуть у Вінницю - фото 10

Володимир Зеленський і «Квартал-95» 1 лютого приїдуть у Вінницю - фото 11

Володимир Зеленський і «Квартал-95» 1 лютого приїдуть у Вінницю - фото 12

Володимир Зеленський і «Квартал-95» 1 лютого приїдуть у Вінницю - фото 13

title

title

title