18 трав. 2021 14:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Україна
0

291

0

Володимир Кличко повертається на ринг

Володимир Кличко повертається на ринг

Він планує піти за рекордом Джорджа Формана – найстаршого чемпіона світу у важкій вазі в історії боксу


Володимир Кличко повертається на ринг

Колишній тренер боксера Володимира Кличка Джеймс Алі Башир заявив, що екс-боксер у майбутньому повернеться на ринг і знову завоює один із поясів у суперважкій вазі. Він планує піти за рекордом Джорджа Формана – найстаршого чемпіона світу у важкій вазі в історії боксу.

Про це пише ТСН.

«Останні два-три роки я говорив людям, що Володимир повернеться. Всі сміялися наді мною, і що тепер? Тепер ніхто вже не сміється. Я знаю Володимира Кличка. У мене з ним міцні відносини. Я його добре знаю.

Протягом останніх років я постійно приїжджаю до України, навіть після того, як Володимир нібито пішов зі спорту. Я бачив, як він тренується. Я запитував себе, якщо він не збирається виступати, навіщо він так тренується? Але він тренується, тренується і тренується.

І я сказав собі – цей хлопець буде знову боксувати. Я говорив про це у США. Всі сміялися, але тепер ніхто не сміється.

Думаю, Володимир поб'є рекорд Джорджа Формана і стане найстаршим чемпіоном суперважкої ваги в історії. Упевнений, що він повернеться. Він повернеться і поб'є будь-кого з трьох великих хлопців – Джошуа, Ф'юрі і Вайлдера», – цитує Башира «Чемпіонат».

Сам Володимир теж підігріває чутки про повернення в ринг, не тільки словами, а й своєю нинішньою формою. Фото ділиться на своїй сторінці в Instagram:

Володимир Кличко повертається на ринг

25 березня Володимир Кличко відсвяткував свій 45-й день. А легендарний Форман завоював титули чемпіона світу за версіями WBA та IBF у віці 45 років і 9 місяців. Щоб побити рекорд американця, українцеві потрібно буде повернутися в ринг не раніше грудня 2021 року.

Володимир Кличко повертається на ринг - фото 2

Джордж Форман

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info