12 лют. 2022 14:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Влада
0

90

0

Володимир Зеленський: Вважаю, що в інформаційному просторі забагато інформації щодо повномасштабної війни з боку РФ

Володимир Зеленський: Вважаю, що в інформаційному просторі забагато інформації щодо повномасштабної війни з боку РФ

Я вважаю, що на сьогодні в інформаційному просторі забагато інформації щодо глибокої повномасштабної війни з боку Російської Федерації


Володимир Зеленський: Вважаю, що в інформаційному просторі забагато інформації щодо повномасштабної війни з боку РФ

Президент Володимир Зеленський прокоментував інформацію представників західних ЗМІ про глибоку ескалацію з боку Російської Федерації на наступному тижні.

Брифінг відбувся 12 лютого в Херсонській області, де на межі з окупованим Кримом проводять тактико-спеціальні навчання МВС.

«Ми повинні як держава розраховувати на себе, перш за все. Розраховувати на своїх військових перш за все. Розраховувати на своїх громадян і повинні бути готовими в будь який день. Я вважаю, що на сьогодні в інформаційному просторі забагато інформації щодо глибокої повномасштабної війни з боку Російської Федерації. Навіть вже кажуть відповідні дні.

Ми розуміємо про всі ризики. Розуміємо, що ці ризики є. Якщо у вас чи в будь яких людей є додаткова інформація щодо стовідсоткового вторгнення з 16 числа Російської Федерації в Україну, давайте нам цю інформацію. Ми працюємо в щоденному режимі, отримуємо інформацію від нашої розвідки. Ми вдячні всім за допомогу. Вдячні іншим розвідкам інших держав. Також окремо працюємо і на дипломатичному рівні. Спілкуємось щоденно з керівництвом різних держав, різних лідерів різного рівня. Тому що вважаємо, що дипломатичний шлях, це єдиний шлях щодо деескалації і деокупації» - сказав Володимир Зеленський.

Потім він перейшов на англійську і сказав що Україна повинна бути готова щодня, бо загроза виникла не вчора, а ще з 2014 року.


«Ми беремо до уваги всю цю інформацію. Ми вдячні. Але ми повинні ще раз чітко аналізувати всю цю інформацію. Готуватись до будь яких ризиків.

Я не можу погоджуватись чи не погоджуватись з тим, що ще не сталося, слава богу. Поки що повномасштабної війни в Україні насьогодні немає. І я як президент повинен говорити зі своїм суспільством, маючи відповідну реальну інформацію. Я говорю, що ми отримуємо багато різної інформації з багатьох джерел. У нас також є розвідники. Я не вважаю, що розвідка України працює поганіше за розвідку інших держав. Ми аналізуємо інформацію, про яку говорите ви», - сказав президент.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info