20 серп. 2018 16:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

144

0

Волонтери та меценати продовжують підтримувати 59 мотопіхотну бригаду

Волонтери та меценати продовжують підтримувати 59 мотопіхотну бригаду

Волонтери та меценати продовжують підтримувати 59 мотопіхотну бригаду


Волонтери та меценати продовжують підтримувати 59 мотопіхотну бригаду

 Керівництво військової частини, що дислокується у м. Гайсин неодноразово зверталось до керівників місцевих органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, волонтерів щодо надання посильної допомоги на облаштування та ремонт будівель та приміщень військової частини.

Ще взимку, коли військові 59 окремої мотопіхотної бригади повернулись із тоді ще АТО - їх зустрічав увесь Гайсин і жителі сусідніх районів. А за ініціативи народного депутата України Миколи Кучера пройшла зустріч представників районних державних адміністрацій - Тростянецької, Бершадської, Гайсинської та Теплицької, районних рад, сільських та селищних голів з бійцями 59-ки. Тоді народний депутат звернувся до представників місцевої влади з проханням розглянути будь-яку  можливість підтримки військовослужбовців та допомогти з ремонтом транспорту або приміщень.

І ось, відгукнувшись на це прохання, голова села Красносілка Бершадського району Івана Пустовіта зміг зорганізувати місцевих господарників та підприємців. Зокрема допомогу надали: Василь Гондарук, Катерина Пустовіт, Олександр Ломаченський, Володимир Дмитрик, Микола Фартушняк, а також Анатолій Зуєв, Катерина Максимчук, Віктор Хливнюк, Володимир Гончар, які зібрали матеріальну допомогу у вигляді будівельних матеріалів та сантехніки на суму майже 11 тис. грн. Цемент, будівельні суміші, фарбу, сантехніку та комплектуючі деталі до неї було доставлено у військову частину в супроводі першого заступника голови Бершадської райдержадміністрації Володимира Ольшевського та Красносілського сільського голови Івана Пустовіта. Послуги з перевезення забезпечив підприємець Сергій Благов.

А тижнем раніше Микола Кучер разом із головою Тростянецької райдержадміністрації Леонідом Лобанем відвідали наших хлопців у зоні проведення Операції об’єднаних сил на Луганському напрямку. Вже декілька місяців військові 59 мотопіхотноі бригади з м. Гайсина, після останньої ротації на початку лютого цього року, як повернулись на поле бою і тепер знову боронять наші кордони та спокій. Микола Іванович привіз захисникам спеціальну гуму для КамАЗів та УАЗів, необхідні речі та смаколики від земляків.

«Нарешті видалась нагода з'їздити до хлопців. Зібрали, закупили та передали їм необхідне: бензопили для будівництва укріплень, бойлер, питну воду, їжу та різних смаколиків, щоб наші захисники відчували турботу, тепло та смак рідного дому. Дякуємо хлопцям, що захищають нашу землю та незалежність. Слава героям!!!» - написав на своїй сторінці у Фейсбуці Микола Кучер.

Заступник начальника штабу військової частини Олексій Вельгус висловив подяку кожному підприємцю та небайдужим людям, що підтримують їх та надають свою допомогу.

Волонтери та меценати продовжують підтримувати 59 мотопіхотну бригаду

Волонтери та меценати продовжують підтримувати 59 мотопіхотну бригаду - фото 2

Волонтери та меценати продовжують підтримувати 59 мотопіхотну бригаду - фото 3

Волонтери та меценати продовжують підтримувати 59 мотопіхотну бригаду - фото 4

Волонтери та меценати продовжують підтримувати 59 мотопіхотну бригаду - фото 5

Волонтери та меценати продовжують підтримувати 59 мотопіхотну бригаду - фото 6

Волонтери та меценати продовжують підтримувати 59 мотопіхотну бригаду - фото 7

Волонтери та меценати продовжують підтримувати 59 мотопіхотну бригаду - фото 8

фото - Миколи Кучера зі сторінки Facebook