14 верес. 2020 12:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

170

0

Вперше у Вінниці молодята одружилися на повітряній кулі. Фото

Вперше у Вінниці молодята одружилися на повітряній кулі. Фото

Такий формат одруження – вперше в Україні.


Вперше у Вінниці молодята одружилися на повітряній кулі. Фото

У Вінниці для любителів романтики з домішкою екстриму і захвату почали організовувати церемонію розпису на повітряній кулі.

Такий формат одруження – вперше в Україні. Організаторка польотів Катерина Біляєва розповідає, що заявок на одруження в нестандартному форматі багато.

«Заявок багато, але ми не можемо всіх розписати, тому що у нас тиждень перерви. Окрім того, що ми розписували молодят, паралельно в польоті було ще 4 повітряних куль. Це не був фестиваль, це були просто бажаючі політати.

Сама церемонія була до сліз! Молодята дуже хороші, не такі, як більшість, вони – особливі. З ними в небо підіймалася і церемоніймейстер Руслана Пилипчук. Для них подія бути першими на повітряній кулі – запам’ятається на все життя. Особливої атмосфери додало оформлення кошика квітами Анною Зелінською», – розповідає Катерина Біляєва.

Молодята Лілія Руда і Денис Конторський, які перші одружилися в небі, розповідають, що коли дізналися про політ на повітряних кулях, менше, чим за місяць організували весілля. Кажуть, що враження після церемонії на повітряній кулі – неймовірні.

«Враження просто неймовірні! Це було настільки чудово, спонтанно. Ми взагалі не планували зараз робити весільну церемонію, але коли побачили, що у Вінниці планують запускати кулі, то одразу записалися. Це було менше місяці назад, так і за такий короткий термін спланували весілля. Політ на кулі – неймовірні враження, ми взагалі не очікували, що все пройде так круто.

Сама церемонія була не більше 15 хвилин. Підіймалися в небо ми декілька хвилин, потім 10 хвилин в повітрі потім швидко спустилися», – діляться враженнями молодята.

Ціна церемонії на повітряній кулі молодятам обійдеться у 12 500 гривень.

Вперше у Вінниці молодята одружилися на повітряній кулі. Фото

Вперше у Вінниці молодята одружилися на повітряній кулі. Фото - фото 2

Вперше у Вінниці молодята одружилися на повітряній кулі. Фото - фото 3

Вперше у Вінниці молодята одружилися на повітряній кулі. Фото - фото 4

Вперше у Вінниці молодята одружилися на повітряній кулі. Фото - фото 5

Вперше у Вінниці молодята одружилися на повітряній кулі. Фото - фото 6

Вперше у Вінниці молодята одружилися на повітряній кулі. Фото - фото 7

Вінниця.info, фото зі сторінки організаторів та надані молодятами