28 січ. 2022 12:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

73

0

Врятували 16-річного хлопця, який вночі хотів стрибнути з мосту в Гайсині

Врятували 16-річного хлопця, який вночі хотів стрибнути з мосту в Гайсині

На Вінниччині поліцейські запобігли трагедії


Врятували 16-річного хлопця, який вночі хотів стрибнути з мосту в Гайсині

На Вінниччині інспектори сектору реагування патрульної поліції Гайсинського районного управління поліції врятували 16-річного хлопця, який намагався вчинити самогубство. Наразі життю юнака нічого не загрожує.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Повідомлення на лінію 102 надійшло 28 січня, близько 01.30 години ночі від 18-річної місцевої жительки. Дівчина розповіла, що на мосту за перилами знаходиться її товариш та хоче стрибнути у воду.

Протягом кількох хвилин інспектори сектору реагування патрульної поліції Гайсинського районного управління поліції Артур Чагур та Олександр Нагонюк, які були на добовому чергуванні, приїхали на місце події. На мосту вони помітили дівчину, яка з останніх сил тримала за одяг хлопця, що звисав з мосту.

Поліцейські підбігли до мосту, один із них схопив підлітка за руку і почав підіймати до перил. Інший допоміг товаришу перетягнути хлопця через загорожу.

На місце події викликали швидку допомогу.

Причини, через які хлопець зважився на відчайдушний крок, він пояснити не зміг. Після порятунку правоохоронці передали підлітка медикам та з’ясовуватимуть, що спонукало його до такого вчинку, який міг перерости в трагедію.


Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції

title