6 лют. 2023 14:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

286

0

Все про бронепластини 4 класу захисту. Який клас броні кращий?

Все про бронепластини 4 класу захисту. Який клас броні кращий?

Захисникам Батьківщини необхідна надійна броня


Сьогодні, в досить важкі часи для країни, якісні бронепластини користуються популярністю. На сторінках нашого сайту відвідувач може знайти будь-яку продукцію цього типу, зокрема, ту, в якій використовуються матеріали плит 4 класу.

На сторожі безпеки

Захисникам Батьківщини необхідна надійна броня, що підходить для виконання великої кількості військових завдань. Це захисний елемент конкретної ваги, а, відповідно, і вартості, що оберігає грудну клітку і спину від холодної зброї, осколків снарядів і бомб, дробовиків тощо.

У нашому магазині за низькою ціною можна купити такі пластини:

ультралегку - 2,8 кг;

полегшену БЗ - 3,1 кг;

посилену - 3,6 кг.

На сторінках сайту є кілька видів бронепластини 4 класу:

1. 25х30,

2. SAPI.

3. бічні плити: 25х15, 20х15, 15х15;

Тактико-технічні характеристики

Обладнання не варто купувати, не ознайомившись з їхніми характеристиками. Захисні властивості бронеплит 4 класу поширюються на:

1. Гвинтівковий патрон снайперської гвинтівки Драгунова 7,62-мм 57-Н-323с (ЛПС) зі сталевим сердечником і сталевою оболонкою.

2. Патрони 5,45-мм автомата Калашникова: 7Н6М і 7Н10с (ЧП).

3. Кулі 57-БЗ-231 модифікованого автомата Калашникова 7,62х39.

Ці вкладки варто носити в бронежилетах з м'якими балістичними пакетами за 2 рівнем захисту. Магазин Pipl пропонує будь-які класи захисту бронепластин, що відповідають технічним умовам та державним стандартам.

Переваги

Моделі четвертого рівня користуються попитом у колі українських військових. Виробник забезпечує продукцію пом'якшувальним демпфером із полімерного матеріалу етиленвінілацетату. Уламки куль і сердечники добре затримує на собі балістична повсть. Остання майже не додає ваги виробу.

Пластини вологостійкі, що забезпечується завдяки ламінації полівінілхлоридом. Є й додатковий захист, що забезпечує протекцію від бічного вильоту сердечника.

Як класифікуються пластини

Існує 10 класів бронезахисту тіла:

  • 1;
  • 2;
  • 2А;
  • 3;
  • 4;
  • 5;
  • 5А;
  • 6;
  • 6А;
  • спеціальний;

Перший і другий типи призначені для прихованого носіння. Іншими словами, їх одягають під одяг. Починаючи з 4 класу, бронепластини вже міцніші. Вони в змозі захистити від автомата Калашникова і вогнепальної зброї подібного типу, оскільки оснащені легкою, але досить міцною металевою пластиною, виконаною зі сплаву титану або алюмінію. Якщо до броні додати металокерамічну пластину, то захист підвищується до 5 або 6 рівня.

У бронежилеті 5 рівня людина надійно захищена від куль. Пластина здатна впоратися навіть із кулею 62х39 мм калібру, вагою до 8 кг з АК. Від бронебійно-запального виду куль добре захищає броня 5а. 6 рівень здатний протистояти абсолютно будь-яким кулям і осколкам.

Якщо вам необхідна допомога в купівлі, працівники дадуть відповідь на всі запитання, зокрема, з чого складається бронепластина, яка її вартість, і від чого вона може захистити.