7 груд. 2021 13:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

242

0

Все про нові позики в Україні і допомога в підборі на УФГ-банк

Все про нові позики в Україні і допомога в підборі на УФГ-банк

Позичальникам з України розкажуть про новинки на ринку МФО


Все про нові позики в Україні і допомога в підборі на УФГ-банк

На мікрофінансовий ринок постійно виходять нові компанії, які пропонують позики на цікавих умовах своїм клієнтам. Дізнатися докладніше про новинки ви можете на сайті Української фінансової групи.

Позичальникам з України розкажуть про новинки на ринку МФО.

Ринок мікропозик в Україні постійно розвивається. По всій країні відкриваються нові компанії, які пропонують позики до зарплати своїм клієнтам.

Активні позичальники часто стежать за такими пропозиціями і намагаються брати тільки найновіші кредити онлайн, адже компанії, що недавно відкрилися часто залучають клієнтів менш суворими вимогами або більш комфортними умовами.

Однак, звернення в нові мікрофінансові організації - це завжди ризик для позичальника. Серед них чимало сумнівних організацій і шахраїв — в них позичальник може зіткнутися з великими переплатами або втратити свої особисті дані. Крім того, вивчити умови нових МФО може бути складніше, ніж у компаній, що існують давно — вони можуть повідомляти менше інформації про себе.

Позичальники, які цікавляться новинками на мікрофінансовому ринку, можуть дізнатися про них на сайті УФГ-банк. Тут регулярно з'являється інформація про нові МФО і МФК на Українському ринку. Ви зможете вивчити їх умови, порівняти їх між собою і вибрати найбільш зручний для себе варіант. Для цього на сайті є все необхідне.

Від своїх аналогів даний сайт відрізняється наступними перевагами:

  • На сайті розміщуються тільки Перевірені мікрофінансові організації, що зареєстровані в реєстрі НБУ
  • Фахівці сайту збирають детальну інформацію про кожну пропозицію і постійно оновлюють її
  • Сайт допоможе вам знайти кредит онлайн 24/7
  • Ви зможете залишити тут докладний відгук про компанію, в якій ви оформляли позику
  • Також на цьому сайті ви знайдете статті про те, як правильно користуватися позиками без шкоди для себе і своєї кредитної історії

При зверненні в недавно відкриту мікрофінансову організацію необхідно бути особливо обережним. Вивчіть договір позики та інші документи — якщо вони здадуться вам підозрілими, то зверніться в іншу компанію. Якщо МФО вимагає передплату за видачу позики — відмовтеся від її послуг: чесні компанії беруть витрати з оформлення позик на себе.

Більше цікавого ви можете прочитати в нашому телеграм каналі за посиланням: https://t.me/s/UFGBank.