3 листоп. 2015 16:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Афіша Вінниці
0

37

0

Всіх шанувальників шансону Олексій Большой 26 листопада чекає на концерті «Шаркнули по душе!»

Всіх шанувальників шансону Олексій Большой 26 листопада чекає на концерті «Шаркнули по душе!»

 Вінницькі шанувальники шансону - радійте! Вже через кілька тижнів у Вінницю приїде Олексій Большой! 


Всіх шанувальників шансону Олексій Большой 26 листопада чекає на концерті «Шаркнули по душе!»

 Вінницькі шанувальники шансону - радійте! Вже через кілька тижнів у Вінницю приїде Олексій Большой!

- Це буде незабутній вечір у компанії справжніх чоловіків, красивих жінок, веселої музики і душевних та життєвих пісень, - обіцяють організатори концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Свою нову концертну програму «Шаркнули по душе!» вінничанам та гостям міста Олексій Большой разом зі своєю найкращою командою презентують 26 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів.

Будуть прем’єри нових пісень і всі ваші улюблені хіти: «Осень золотая», «Счастливый билет», «Черный костюм», «Грусть славянская», «Я позвоню тебе вечером», «Замерла душа», «Плохой», «Конфета», «Без Подола Киев невозможен», «Спокойной ночи, Брайтон-Бич», «Федералы», «Конфета», «Господа бандиты», «Пусть она уходит» та багато-багато інших.

Олексій Большой - один з найбільш авторитетних артистів України, успішний композитор і поет, віртуозний гітарист і саундпродюсер. Свого часу він був фронтменом легендарного рок-гурту «Сool Before», а декілька років тому вирішив підняти на найвищий щабель жанр шансону, який завжди був йому близький.

Сьогодні його пісні у числі найпопулярніших на радіо «Шансон», «Шарманка» і «Рокс», а взимку і навесні з успіхом пройшов всеукраїнський тур «Дуже хороший шансон» у 20 містах України.

- У мене є три кита - тембр, зовнішність і вік - які повністю підходять для шансону. Зараз саме час співати про любов, мрію і душу. І мені є, що сказати людям, - говорить Олексій Большой. - Я глибоко переконаний, що до шансону потрібно дорости, дозріти. Писати про реальні глибокі людські переживання, а потім - проспівати так, щоб це зачепило по-справжньому, - справа досить непроста. Людині без певного життєвого досвіду це навряд чи під силу. Серед авторитетних людей, що працюють у стилі шансону, ви не знайдете жодного молоденького гламурного персонажа. 

Глибокий, низький, красивий голос з хрипоцою, тонка іронія у текстах, енергійна музика і вражаюче вміння відчувати залу - Олексія Большого обожнюють жінки і поважають чоловіки.

На його концерти приходить публіка самого різного віку - і всі без виключення потім зізнаються, що отримують заряд енергії і позитиву на 100%.

Виступаючи за чистоту жанру, у своїй творчості Олексій Большой дотримується традицій міського романсу і хуліганської блатної музики. Шансон у виконанні Олексія Большого - це пісні про життя і речі, які тривожать кожного з нас. Ліричні і правдиві, веселі і самобутні, що хвилюють душу і чудово підіймають настрій - його пісні нікого не залишають байдужим.

На вінницькому концерті компанію Олексію Большому складуть одні з найкращих музикантів України: екстравагантний «демон сексу» - акордеоніст Даніель, красуні бек-вокалістки з дуету «Сладкие попки», віртуозні гітаристи Петро Цимбал і Андрій «Riffmaster» Антоненко та барабанщик Павло «Паф» Миронюк.

Всі разом вони так шаркнуть по душі, що мало не здасться нікому!

Не пропустіть нову концертну програму Олексія Большого «Шаркнули по душе!» 26 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів!

Квитки вже у продажу! Вартість - 80-300 гривень. Купуйте в один клік на сайті http://bilet.vn.ua/, а також у касах Будинку офіцерів і театру імені Садовського.

Безкоштовна доставка квитків за телефоном: (0432)57-55-55.

Організатор вінницького концерту Олексія Большого - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає студія-бар «City».

Всіх шанувальників шансону Олексій Большой 26 листопада чекає на концерті «Шаркнули по душе!»

Всіх шанувальників шансону Олексій Большой 26 листопада чекає на концерті «Шаркнули по душе!» - фото 2

Всіх шанувальників шансону Олексій Большой 26 листопада чекає на концерті «Шаркнули по душе!» - фото 3

 

Всіх шанувальників шансону Олексій Большой 26 листопада чекає на концерті «Шаркнули по душе!» - фото 4

Всіх шанувальників шансону Олексій Большой 26 листопада чекає на концерті «Шаркнули по душе!» - фото 5

Всіх шанувальників шансону Олексій Большой 26 листопада чекає на концерті «Шаркнули по душе!» - фото 6

Всіх шанувальників шансону Олексій Большой 26 листопада чекає на концерті «Шаркнули по душе!» - фото 7

Всіх шанувальників шансону Олексій Большой 26 листопада чекає на концерті «Шаркнули по душе!» - фото 8

title

title

title