4 жовт. 2010 13:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

33

0

Вступ до Партії регіонів не забезпечувати кар’єрне зростання та чиновницьку посаду - Смірнов

Вступ до Партії регіонів не забезпечувати кар’єрне зростання та чиновницьку посаду - Смірнов

"Багато чиновників і підприємців вважають, що вступ до Партії регіонів забезпечить ним кар'єрне зростання, "тепле" чиновницьке крісло, або успіх бізнесу. Спостерігається споживче відношення до членства і мала особиста доля участі в загальнопартійних справах. Партія повинна рішуче позбавлятися від такого баласту"


Вступ до Партії регіонів не забезпечувати кар’єрне зростання та чиновницьку посаду - Смірнов

Начальник управління внутрішньої політики Вінницької облдержадміністрації, член політради облорганізації Партії регіонів Ігор Смірнов заявив, що партія повинна рішуче позбавлятися від баласту і «прилипал».

Про це він сказав журналістам після конференції обласної організації Партії регіонів.

"Багато чиновників і підприємців вважають, що вступ до Партії регіонів забезпечить ним кар'єрне зростання, "тепле" чиновницьке крісло, або успіх бізнесу. Спостерігається споживче відношення до членства і мала особиста доля участі в загальнопартійних справах. Партія повинна рішуче позбавлятися від такого баласту і "рилипал", – заявив Смірнов.

За його словами, прибічники партії повинні переконатися, що регіонали гідно проходять випробування владою, і немає підстав для розчарування їх справами, планами і словом.

«Опонентам слід усвідомити, що Партія регіонів – наймасовіша і авторитетніша політична сила. Вона об'єднує різні соціальні верстви населення, щоб виконати програму Президента «Україна для людей». Ми багато в чому пов'язуємо наші успіхи з ім'ям Віктора Федоровича Януковича. І зобов'язані конкретними справами підтримувати державний і міжнародний авторитет Почесного Голови ПР», - підкреслив Смірнов.

Нагадаємо, що в липні вінницька обласна організація Партії регіонів обрала своїм лідером вінницького губернатора Джигу.

В червні Президент Віктор Янукович призначив Джигу Вінницьким губернатором.

 

ВИННИЦА.info


0
0