4 трав. 2017 09:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

82

0

Вуличних музикантів запрошують виступати на День Європи у Вінниці

Вуличних музикантів запрошують виступати на День Європи у Вінниці

 Приймають заявки 


Вуличних музикантів запрошують виступати на День Європи у Вінниці

 20 травня о 15.00 на центральному парку на майдані Водограй відбудеться фестиваль вуличних музикантів «Street music fest». До участі запрошуються музичні гурти. Заявки та аудіозаписи потрібно подати до 14 травня. Захід проходитиме до Дня Європи. Спеціальний гість – польський гурт «Kwartyrnik».

Про це повідомляє департамент в справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Конкурс-фестиваль вуличних музикантів проводиться для популяризації серед вінничан кращих зразків національного і світового музичного мистецтва. А також – можливість вінницьким музичним гуртам представити свою виконавчьку майстерність на загал. Конкурс-фестиваль організовує та проводить департамент культури Вінницької міської ради. До участі запрошуються вінницькі музичні гурти, вік учасників не обмежено.

«Street music fest» проводиться у рамках Дня Європи. Музичні гурти презентують свої концертні програми (до 15 хвилин) у різних музичних стилях і напрямках (фольклор, фольк-рок, панк-рок, хард-рок, етно-панк, авторська пісня тощо).

Конкурс проводиться у два етапи. Перший – відбірковий (з 15.05 по 17.05) на основі надісланих аудіозаписів творів, що пропонуються. Другий – гала-концерт (20.05), який пройде під час відзначення Дня Європи на майдані Водограю у ЦПКіВ ім.Горького. До участі у ІІ етапі запрошуються гурти, відібрані організатором.

Кількість учасників у конкурсі обмежено. Для участі у конкурсі-фестивалі бажаючі з 3.05. по 14.05.2017 року включно надсилають заявки та аудіозаписи власного виконання запропонованих творів на електронну адресу [email protected] згідно з формою.

Порядок виступу учасників визначаються організатором. Довідки за телефонами: 59-52-47. Компетентне журі у складі професійних музикантів, лідерів відомих гуртів та учасників телевізійних проектів оцінюють конкурсантів за наступними критеріями: рівень виконавської майстерності, сценічна культура та артистичність, оригінальність виконання твору.

Виступи учасників оцінюються за десятибальною системою. Журі за результатами сумарного підрахунку балів визначає переможця конкурсу-фестивалю. Нагородження відбувається по завершенню виступів учасників.

Вінниця.info

 

title