16 лип. 2019 15:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

54

0

«Вибори без вибору»

«Вибори без вибору»

Майже 30 років кожні вибори чуємо безліч обіцянок. Чи виконали хоча б десяту частину обіцяного ті, хто вже були народними депутатами — ні. Досить обіцяного, давайте дивитись реальності в очі


«Вибори без вибору»

Майже 30 років кожні вибори чуємо безліч обіцянок. Чи виконали хоча б десяту частину обіцяного ті, хто вже були народними депутатами — ні. Досить обіцяного, давайте дивитись реальності в очі.

Найбільше зневажаю лицемірство та брехню. Шановні виборці, звертаюсь до Вас, подумайте, чому саме зараз, настільки активізувались народні обранці, які до того п’ять років особливо не переймались. Сьогодні всі намагаються купити Вашу увагу. Порушень багато! Про них варто говорити, щоб правду знали всі.

З 2001 року в Україні не проводився перепис населення. Найперша причина цьому — вибори. Кількість бюлетенів набагато більша, ніж фактична кількість українців. У списках виборців записані ті люди, яких просто немає. Для чого це роблять, відповідь очевидна.

Ще одна схема, яка зриває всі рейтинги — адмінресурс. Влада ставить надзвичайно великі ставки та вкладає велику кількість коштів на свого кандидата, щоб привести його до перемоги. Підключає весь можливий адміністративний ресурс. Беруть свого кандидата, збирають масові зібрання (зауважте, у робочий час) та кажуть голосувати саме за нього. Якщо з самого початку він нічого не може зробити самостійно, для чого він народу? Шановна влада, ви самі не вірите у власного кандидата?

Стосовно рейтингів партій та кандидатів у народні депутати. Ці рейтинги відрізняються один від одного. Вони пишуться «панами» та «для панів». Люди добрі, не зважайте на цю брехню. Рейтинги публікуються лише для того, щоб дезорієнтувати Вас. Соромно має бути тим, хто це розповсюджує!

Довіряйте своєму розуму та серцю. Не довіряйте кандидатам, яких водять до Вас за руки державні можновладці.

Тепер стосовно виборчої кампанії, а саме: агітації. Витрачені кошти на газети, листівки, рекламні борди. Я повністю підтримую тих людей, які вважають, що ці кошти мають витрачатись на доцільні проблеми народу. Якщо громада обере мене до Верховної Ради, буду працювати над проектом, щодо заборони такої агітації на будь-яких виборах.

Політична реклама, як і будь-яка інша, не допомагає нам розібратись у суті справи, а лише заплутує і віддаляє від істини.

Зараз, хто багато робить бордів та реклами, стає народним депутатом. Та варто наголосити на тому, що всі кандидати не в рівних умовах. У одних — адмінресурс, поліція, гроші, влада, а в мене — лише можливість донести свою позицію через рекламні листівки.

На жаль, змушена витрачати кошти на цю саму агітацію. Вибачте! Та надалі можу це змінити, тоді злодіїв зайде до Верховної Ради менше. Я — за зміну правил!

За всіма гарними обіцянками насправді лише обман! Якщо хочемо бачити нову Україну, маємо нарешті обрати до Верховної Ради не перефарбованих політиків, а справжніх професіоналів. Я за справедливість, тому це все Вам розповіла. Тепер Ви розумієте, чому в Україні нічого не змінюється, чому при владі ті самі обличчя, чому схема «як обдурити народ» досі діє.

Розумію, прості робочі люди мені вірять і надіються на підтримку. Я просто не маю права їх підвести!

Сторінка Людмили Ваколюк https://www.facebook.com/l.vakoliuk.official/

«Вибори без вибору»

«Вибори без вибору» - фото 2