9 квіт. 2021 17:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

706

0

Види і класифікація навантажувачів

Види і класифікація навантажувачів

В Одесі можна знайти оригінальні запчастини від виробників в асортименті ТОВ "Універсал Сервіс Україна"


Види і класифікація навантажувачів

Для прибирання та навантаження сипучих матеріалів найзручніше використовувати місткі і надійні навантажувачі. Ці машини прискорюють роботу з вантажами на будь-якому виробництві. Таке обладнання використовується в роботі комунальних підприємств, в будівництві та сільському господарстві.

Ефективність навантажувача визначається максимальною масою, з якої він може працювати, а також станом його запчастин. В Одесі можна знайти оригінальні запчастини від виробників в асортименті ТОВ "Універсал Сервіс Україна": https://servua.com/ua/zapchasti/

Найпопулярніші моделі навантажувачів на даний момент легко впізнає кожен, хто працює зі спеціальним обладнанням. У цей список входять XCMG LW1200 з вантажопідйомністю дванадцять тонн, німець Liebherr L 586 XPOWER і вітчизняний PN 956, що відрізняється своєю універсальністю і високою продуктивністю.

Класифікація навантажувачів

Крім того, що такі машини відрізняються приводами і діляться на електронавантажувачі і дизельне обладнання, їх також можна розділити по типу навантаження. Існують машини з фронтальним, бічний і задній навантаженням.

Найкраще розділяти таку техніку за типом робочого пристрою:

  • вилочні;
  • ковшеві;
  • платформні;
  • стрічкові та інші.

Вид робочого пристрою визначається призначенням - так, стрічкове обладнання часто застосовується в гірничодобувній промисловості і на комунальних підприємствах, так як стрічка забезпечує безперервну роботу з сипучими матеріалами на зразок піску, асфальту або каменю.

Платформні навантажувачі підходять для роботи в складських умовах, коли потрібно швидко і ефективно переміщати об'ємні і важкі вантажі. Їх часто можна зустріти в супермаркетах, на ринках і у морських портах.

Двома найбільш затребуваними видами таких машин вважаються вилочні й ковшові навантажувачі. Вони активно використовуються практично в кожній сфері промисловості і господарства, що пояснюється їх універсальністю і хорошою витривалістю.

Ковшові навантажувачі

Це велика категорія, до якої відносять всі машини з ковшами. Деякі моделі можуть не обмежуватися одним ковшем. Їх основне призначення - паркан і прибирання сипучих вантажів, сміття, в деяких ситуаціях навантажувачі використовують навіть для зачерпиванія води.

Таке обладнання переміщається як на гусеницях, так і на колесах. За вантажопідйомності виділяють чотири види навантажувачів:

  • легкі - до двох тонн;
  • середні - до чотирьох тонн;
  • важкі - до десяти тонн;
  • великовантажні - понад десяти тонн.

Стріла з ковшем шарнірами кріпиться на шарнірах, щоб ефективно змінювати кут, під яким розташовується ківш. Також існують навантажувачі з телескопічними стрілами - їх частіше використовують на аграрних підприємствах.

Вилочні навантажувачі

Вила - універсальна конструкція для роботи з цільним вантажем вагою до десяти тонн і більше. Цей вид машин здатний піднімати вантаж на висоту до п'яти метрів, а також працювати зі змінним обладнанням.

Навантажувачі використовуються на складах, в ритейлі, в комунальній сфері та в лісництві. З ними зручно переміщати піддони, великі коробки, палети, важкі витратні матеріали. Як і ковшевиє, вони також можуть працювати на електриці або дизелі.

Зв'яжіться з менеджерами ТОВ "Універсал Сервіс Україна", щоб отримати допомогу у виборі навісного обладнання або оригінальних запчастин до нього. Це можна зробити онлайн, за номером телефону + 380-800-400-600, або особисто в Одесі за адресою Люстдорфська дорога 92/94, офіс 509.