13 квіт. 2020 14:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

100

0

Вихідними у трьох ДТП на Вінниччині травмувалися люди. Фото

Вихідними у трьох ДТП на Вінниччині травмувалися люди. Фото

Поліція розпочала кримінальні провадження


Вихідними у трьох ДТП на Вінниччині травмувалися люди. Фото

Вихідними на Вінниччині сталися три дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких травмувалися троє людей. Усі госпіталізовані до лікарень. Поліція розпочала кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ Нацполіції у Вінницькій області.

11 квітня близько 15-ї години у селі Мізяківські Хутори Вінницького району 32 – річний водій скутера Sabur, місцевий житель, допустив зіткнення з автомобілем Mercedes С 270, який рухався по головній частині дороги, під керуванням 39-річного вінничанина. У результаті автопригоди водій мопеда отримав тілесні ушкодження та доставлений до Вінницької міської клінічної лікарні.

Цього ж дня, близько 11-ї години на автодорозі Бар - с. Верхівка, 61 – річний житель м. Бар, водій автомобіля Opel Vectra, не впорався з керуванням транспортного засобу, з’їхав з проїжджої частини дороги та допустив зіткнення з деревом. Внаслідок аварії водій іномарки госпіталізований до районної лікарні.

У місті Гнівань на вул. Побузькій близько 16.30 години зіткнулись «ВАЗ - 21121» та мопед Alpha ZS50F. Попередньо встановлено, що 20 – річний мешканець Гнівані, керуючи автомобілем «ВАЗ», скоїв зіткнення з мопедом, який рухався попереду. Внаслідок аварії водій мопеда, 31-річний місцевий житель, з тілесними ушкодженнями госпіталізований до міської клінічної лікарні обласного центру.

Вихідними у трьох ДТП на Вінниччині травмувалися люди. Фото

Слідчими призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини дорожньо-транспортних пригод.

Транспортні засоби поміщені на арешт майданчик.

За цими фактами слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Вінниця.info, фото з сайту поліції