18 груд. 2019 13:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

140

0

Викладачка ВНТУ увійшла в топ-30 найкрасивіших жінок планети. Фото

Викладачка ВНТУ увійшла в топ-30 найкрасивіших жінок планети. Фото

Олена увійшла в Топ-30 найкрасивіших жінок планети, а також її удостоїли титулом Мотиватор року.


Викладачка ВНТУ увійшла в топ-30 найкрасивіших жінок планети. Фото

Олена Жагловська, переможниця загальнонаціонального конкурсу «Краса країни 2019», представила Україну на конкурсі краси в Китаї. 7 грудня там відбувся фінал міжнародного конкурсу «Mrs Globe 2019». Олена увійшла в Топ-30 найкрасивіших жінок планети, а також її удостоїли титулом Мотиватор року.

Про це пише «Імпульс», часопис Вінницького національного технічного університету.

Кандидат технічних наук, доцент кафедри електроніки та наносистем Вінницького національного технічного університету Олена Жагловська представляла Україну на міжнародному конкурсі краси заміжніх жінок Mrs Globe 2019, який проходив у Китаї в місті Шеньчжень з 28 листопада по 8 грудня.

Олена на Mrs Globe 2019 увійшла в Топ 30 найкрасивіших жінок планети і отримала корону, яка засвідчує це. На Globe Awards вродливу викладачку ВНТУ удостоїли почесного титулу Мотиватор року. І відтепер вона є послом китайської культури.

У конкурсі брали участь майже 80 жінок віком від 23 до 50 років. Цей конкурс має благодійне спрямування. Одразу після «welcome party» учасниці поїхали поділитися своїм позитивом, енергією і порадувати подарунками мешканців будинку пристарілих.

До фіналу світового конкурсу краси в Китаї Олена ретельно готувалася майже півроку. Із сукнями Олені допомагали українські дизайнерки Катерина Лукашик і Людмила Квєтна, Ірина Дорошенко і Оксана Русанова.

«Життя було надзвичайно інтенсивне і напружене! Було дуже багато проектів соціального характеру, поїздок до столиці. А тепер, коли Mrs Globe 2019 уже відбувся, мені цього інтенсиву… не вистачає. Тож, планую не стишувати життя, є багато задумок, драйву, аби зробити наш університет, наше місто ще кращими», – каже Олена.

Викладачка ВНТУ увійшла в топ-30 найкрасивіших жінок планети. Фото

Довідка:

Олена Жагловська – заступник декана факультету ІРЕН – інфокомунікацій, радіоелектроніки та наносистем Вінницького національного технічного університету, кандидат технічних наук, доцент. Олена була єдиною представницею освітян й науковців серед ТОП-15 найвродливіших жінок України, котрі брали участь у суперфіналі «Краса країни 2019». Відбувся суперфінал 14 червня, у Київському національному академічному театрі оперети.Ексклюзивну корону вінничанці одягнула організатор конкурсу «Краса країни 2019» – перша «Віцемісіс Земна куля 2018» Ірина Келлер.

Конкурс«Mrs Globe» підтримує благодійний фонд «WIN Foundation (Women in Need)», який опікується жінками, що опинились в складних життєвих умовах та потерпали від домашнього насилля.

Викладачка ВНТУ увійшла в топ-30 найкрасивіших жінок планети. Фото - фото 2

Викладачка ВНТУ увійшла в топ-30 найкрасивіших жінок планети. Фото - фото 3

Викладачка ВНТУ увійшла в топ-30 найкрасивіших жінок планети. Фото - фото 4

Викладачка ВНТУ увійшла в топ-30 найкрасивіших жінок планети. Фото - фото 5

Вінниця.info, фото «Імпульс»